NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Două automobile au fost distruse de flăcări la Bălți. Ambele incendii s-au produs în aceeași zi

Două automobile au fost distruse de flăcări la Bălți. Incendiile au avut loc ieri, 15 iunie. Primul incendiu s-a produs pe strada Ștefan cel Mare nr.180. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 11:02. Conform primelor informații un autovehicul de model “Volkswagen Passat” a luat foc. Incendiul a distrus salonul automobilului. La fața locului a acționat un echipaj de pompieri care a reușit să lichideze arderea la ora 11:13. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit.

Un alt autovehicul a fost cuprins de flăcări în aceiași zi, de asemenea în municipiul Bălți, pe str. Ștefan cel Mare 8/1. De această dată incendiul a cuprins secțiunea motorului unui automobil de model „Toyota Avensis”. Potrivit IGSU, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 23:37. La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri care au lichidat arderea la ora 23:45. În urma incendiului nu au fost raportate victime.

Circumstanțele și cauzele producerii incendiilor sunt investigate de specialiști. Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 45 de situații de risc.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"