NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Drifturi cu căruța. Căruțașul s-a ales cu mai multe amenzi

Un căruțaș care a ieșit să facă drifturi cu căruța în mijlocul orașului Ștefănești,  județul Botoșani, România. Căruțașul a fost identificat de polițiștii locali, după ce imaginile filmate cu el au devenit virale, scrie libertatea.ro. 

Videoclipul în care tânărul se crede la volanul unui autoturism și începe să facă drifturi a fost publicat pe rețelele de socializare, apoi a fost șters, dar polițiștii îl vizionaseră deja.

Bărbatul a fost identificat de către oamenii legii, care i-au aplicat mai multe sancțiuni.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, conducătorul atelajului hipo a fost identificat în persoana unui tânăr de 22 de ani, din orașul Ștefănești. Acesta a fost sancționat contravențional cu amenzi în cuantum de peste 2.800 de lei românești, echivalentul a peste 11.200 de lei moldovenești, pentru nerespectarea prevederilor privind circulația pe drumurile publice și Legii privind sancționarea faptelor de încălcarea a unor norme de conviețuire socială”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Polițiștii din cadrul Poliției Animalelor vor efectua verificări, pentru a vedea dacă animalul care tracta căruța e îngrijit corespunzător sau este supus la rele tratamente.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata