NordNews
Avem ce spune

VIDEO| Droguri în valoare de peste 5 milioane de lei, depistate de polițiștii și procurorii din Bălți

Ofițerii Direcției investigații Nord a INI al IGP, în comun cu ofițerii de urmărire penală a Inpectoratului de poliție Bălți și INSP ”Nord”, sub conducerea procuraturii municipiului Bălți, au destructurat activitatea ilicită a unui grup criminal, specializat în comercializarea drogurilor sintetice de tip PVP prin intermediul magazinelor online.

 

Ca urmare a efectuării măsurilor speciale de investigații și acțiunilor de urmărire penală, polițiștii au stabilit că, în perioada mai – septembrie 2021, 4 bărbați cu vârstele cuprinse între 21 și 31 ani, au pus în circulație o cantitate de droguri în proporții deosebit de mari, pe care le realizau pe teritoriul mun. Bălți și zona de nord a Republicii Moldova.

 

 

Oamenii legii au efectuat 9 percheziții la domiciliile suspecților, în cadrul cărora au depistat: 5,5 kg de PVP-sare,1 kg de marijuana,  8 telefoane mobile, cartele SIM,  mijloace bănești în sumă de 32000 de lei și 50 euro, cântare electronice, aparat confecționat artizanal pentru consumul drogurilor, materiale care urmau să fie utilizate pentru substanțelor narcotice.

 

Valoarea drogurilor ridicate se ridică la suma de aproximativ 5.000.000 lei.

 

Persoanelor suspectate de comiterea infracțiunii le-a fost aplicată măsura preventivă arestul.  

 

Dacă vinovăția acestora va fi demonstrată, riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 7 la 15 ani.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"