NordNews
Avem ce spune

VIDEO| Dronă, lampioane și dansul însurățeilor. Imagini de la nunta la care mire ar fi fost fiul lui Ion Chicu

Au apărut imagini video de la nunta petrecută la o vinărie de lux din satul Ulmu, r. Ialoveni, unde mire ar fi fost feciorul prim-ministrului Ion Chicu. Deși informația nu a fost confirmată oficial, zona a fost păzită strict, iar jurnaliștii n-au avut acces pe teritoriu. Proiectul media Cu Sens a reușit să capteze câteva imagini, inclusiv dansul mirilor, scrie agora.md

Potrivit jurnaliștilor Cu Sens, toate drumurile de acces către restaurant au fost împânzite de agenți de pază, care au restricționat accesul jurnaliștilor, inclusiv pe drumuri publice. Autoritățile locale au fost informate că, timp de două zile, niciun om nu are voie să calce pe acolo.

Primăriile satelor Ulmu și Horodca au fost anunțate prin scrisoare oficială din partea administrației localului […] Astăzi și ieri sunt petrecute câteva lucrări genistice”.

Iată ce au reușit să surprindă reporterii:

PROBĂ VIDEO! Dansul mirilor la Vinăria Poiana!

❗️ PROBĂ VIDEO 👉Dansul mirilor la Vinaria Poiana Mirele – FIUL premierului ION CHICU. Cel puțin asta au scris ieri mai multe instituții media. Nu avem, deocamdată, o confirmare oficială. Cert este că, anterior, Chicu a declarat într-o emisiune de la un post privat de televiziune, că nunta fiului său este programată pentru sfârșit de vară.ION CHICU: “Eu înțeleg că trebuie să-mi fie rușine și nu pot veni la dumneavoastră să vă invit la nuntă și să vă pun într-o situație grea. Dumneavoastră sunteți o persoană responsabilă? Nu ați vrea să vă infectați? […] Imaginați-vă, faci o mare petrecere seara, iar peste trei zile oaspeții tăi stau la Toma Ciorbă. Cine vei fi tu după asta?”⛔️ Toate drumurile de acces către restaurant au fost împânzite de agenți de pază, care au restricționat accesul jurnaliștilor, inclusiv, pe drumuri publice. Autoritățile locale au fost informate că, timp de două zile, țipenie de om să nu fie acolo. “Primăriile satelor Ulmu și Horodca au fost anunțate prin scrisoare oficială din partea administrației localului […] Astăzi și ieri sunt petrecute câteva lucrări genistice”.Am sunat la Vinaria Poiana să-i întrebăm cum de au reușit să SFIDEZE LEGEA și să organizeze o nuntă în plină PANDEMIE. Persoana care a răspuns la telefon ne-a spus scurt: “Eu nu pot să vă ofer careva informații. În scurt timp, vă va telefona cineva”. Deocamdată nu am primit niciun apel.Amintim că în data de 18 iunie, Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a interzis organizarea ceremoniilor cât timp e stare de urgență în sănătate 👉 https://bit.ly/3lw15yE *****Susține-ne cu o donație de cel puțin 2 EURO. Astfel vom putea face mai multe reportaje și anchete CU SENS.👇👇👇👇👇https://steadyhq.com/en/cusenshttps://www.paypal.me/ProiectulMediaCuSens

Gepostet von CU SENS am Samstag, 29. August 2020

 

Sursa citată susține că a telefonat la vinăria la care s-a organizat ceremonia. Persoana care a răspuns la telefon a spus scurt: „Eu nu pot să vă ofer informații. În scurt timp, vă va telefona cineva”, însă nimeni nu a revenit cu un apel.

Anterior, la o emisiune TV, premierul Ion Chicu declara:

Eu înțeleg că trebuie să-mi fie rușine și nu pot veni la dumneavoastră să vă invit la nuntă și să vă pun într-o situație grea. Dumneavoastră sunteți o persoană responsabilă? Nu ați vrea să vă infectați? […] Imaginați-vă, faci o mare petrecere seara, iar peste trei zile oaspeții tăi stau la Toma Ciorbă. Cine vei fi tu după asta?”, spunea el.

Precizăm că deputatul PAS Radu Marian a sesizat atât reprezentanții Ministerului de Interne, cât și Inspectoratul General al Poliției despre faptul că, în adresa sa, au parvenit informații, precum că la nunta fiului prim-ministrului Ion Chicu ar fi mai mult de 100 de invitați. Deocamdată, instituțiile vizate nu au răspuns la sesizare.

Amintim că la final de iulie, chiar premierul Chicu a anunțat că nunțile și cumetriile vor fi în continuare interzise, prin decizia Comisiei Naționale pentru Sănătate Publică. Prin decizia CNESP s-a persmis organizarea omagierilor, meselor de pomenire și a altor evenimente în baza unor instrucțiuni, cum ar fi lipsa de dansuri, muzică și alte contacte sau alte condiții în care nu se respectă distanța socială, totul cu un număr de 50 de persoane invitate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata