NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Drumuri necurățate la Bălți și nu numai

Serviciul Meteorologic de Stat a emis o nouă avertizare de cod galben, care se va menține încă astăzi și mâine. Totodată, șoferilor li se recomandă să se abțină de la călătorii în acestea zile. Unii șoferi din municipiul Bălți însă, consideră că această informație a ajuns doar până la serviciile, care se ocupă de dezăpezirea drumurilor.

Da, drumurile sunt curățate bine.

Drumurile nu sunt curățate deloc. O stare foarte rea. Se pare că avertizarea, ca șoferii să nu circule pe un așa timp, a ajuns doar la cei de pe autospeciale, deoarece de pe drumuri lipsesc doar ei.

Sincer vorbind, ar fi mai bine, dacă drumurile ar fi curățate mai des, dar așa pot spune că starea lor e 50 la 50.

Drumurile nu se curăță nicăieri. N-am văzut nici o autospecială, prin urmare, aici e ca și oriunde – nu e curățat deloc. Sunt în drum de la ora 6 dimineața, nicăieri nu am văzut ca să se curățe drumurile.

La fel, am decis să aflăm și parerile șoferilor care vin din afara orașului. Ei, în majoritatea lor, consideră că este greu de circulat din cauza drumurilor necurățate de zăpadă.

E foarte greu de circulat. Am mers de la Chișinău până la Bălți aproximativ 3 ore. Drumurile nu se curăță deloc.

Drumurile nu sunt curățate, e greu de mers. Dimineața, nu era împrăștiat nici un gram de nisip și nu era nici o tehnică pe drum, care să curățe drumurile.

Se poate de circulat. Eu consider că drumurile sunt într-o stare sătisfăcătoare în asemenea condiții meteorologice. Consider că drumurile sunt normale.

N-am văzut nici o autospecială, care să curățe drumul. Drumurile sunt foarte rele.

Redacția NordNews nu a putut obține un comentariu de la structurile municipale, responsabile pentru curățarea drumurilor, deoarece Iurii Hmarnîi, directorul Întreprinderii Municipale „Direcția Reparații și Construcții Drumuri”, nu a mai răspuns la telefon, după ce, anterior, ne-a declarat că străzile din Bălți sunt în stare bună și lucrările de dezăpezire sunt efectuate în mod obișnuit. Tot el, ne-a oferit numărul de telefon al unui angajat, care ar fi trebuit să ne ofere mai multe detalii despre modul în care se efectuază lucrările de  dezăpezire, dar nimeni nu ne-a răspuns.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"