NordNews
Avem ce spune

VIDEO | După ce a cules căpșuni cu Dodon, Kirkorov vine să cânte pentru Șor și locuitorii din Bălți

După ce a cules căpșune cu ex-președintele R. Moldova, Igor Dodon, renumitul artist rus, Filip Kirkorov, vine la Bălți să cânte la invitația deputatului fugar, Ilan Șor. Anunțul a fost făcut de liderul partidului ȘOR pe pagina sa oficială de Facebook.      

Bălțenii știu să-și unească eforturile, indiferent de diferențele de gândire, atunci când simt că orașul este amenințat sau când își propun să-l schimbe în bine. Am văzut asta de foarte multe ori, inclusiv la alegerile locale trecute, când ați făcut front comun și ați votat masiv pentru Marina Tauber și echipa noastră. […]Vă felicit cordial cu ocazia Zilei Orașului și vă doresc să rămâneți tot așa, uniți, individuali și mândri de localitatea voastră. Totodată, vă anunț că am pregătit un cadou pentru locuitorii municipiului Bălți. În 5 iunie, în orașul dumneavoastră, va fi organizat un concert la care va participa renumitul și incomparabilul Filip Kirkorov”, a declarat Ilan Șor.

Amintim că ieri, 22 mai, municipiul Bălți a sărbătorit 601 ani de la prima atestare documentară. Cu acestă ocazie, autoritățile locale au pregătit un program festiv, care a inclus expoziții, târguri, dar și un concert la care au evoluat formațiile DoReDoS , SunStroke Project, Pașa Parfeni, dar și cunoscuta interpretă din România, Minelli.

1 Comentariu
  1. AVA-MOB spune

    Gata! Planificam pe 5 iunie să fiu la mare, înseamnă că nu plec! Stau acasă că să-l văd pe Kircorov! Sărmănelul Șor după ce a p…t banii și a fugit (ca guzganul), poate din ultimii bani l-a plătit pe Kircorov, mă simt obligat să-l ascult pe Filea, să nu zică nimeni că nu m-am folosit de bani!
    ТВАРЮГА!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"