NordNews
Avem ce spune

VIDEO | E vremea colindelor… O tânără interpretă din Bălți a lansat un colind inedit

Chiar și pe pandemie, sărbătorile de iarnă ne aduc atmosferă de poveste, emoții frumoase și clipe magice, alături de cei dragi. Zilele acestea, o tânără interpretă din Bălți a lansat un colind inedit, prin care îndeamă oamenii să fie mai buni nu doar de Crăciun și de Anul Nou.

Anastasia Vulpe spune că a decis să lanseze acest colind pentru a aduce oamenilor bucuria și farmecul sărbătorilor de familie.

„Sinceră să fiu m-a inspirat chiar familia mea. Uitându-mă la ei am decis că ar fi un lucru frumos să lansesz o piesă anume cu familia mea să fie și ei prezenți în videoclipul pe care l-am lansat și cred că mi-a reușit”, povestește Anastasia Vulpe, interpretă.

Tânăra mămică povestește că anume familia ei a inspirat-o să scrie acest colind.

Pentru că îmi plac în primul rând tradițiile noastre moldovenești, este un lucru frumos când toată lumea se adună împreună, mai ales acum în ajunul sărbătorilor de iarnă, când toți oamenii sunt mai uniți. După cum știți de sărbători cel mai des se întâlnesc, și anume din acest considerent am decis să lansez un colind în ajunul sărbătorilor de iarnă”, a adăugat Anastasia Vulpe, interpretă.

Interpreta mărturisește că a investit în acest videoclip nu doar bani, cât – mai ales – suflet, și nu a facut-o pentru câștig sau pentru popularitate.

„Eu cred că banii nu au valoare, contează pacea sufletească și căldura sărbătorilor. Cred că ar fi un imbold pentru tinerii din secolul nostru. Nu este o colindă folclorică, dar este o colindă modernă, din câte știu eu, tinerii ascultă așa ceva”, zice Anastasia Vulpe, interpretă.

Acum Anastasia Vulpe pregătește patru piese noi, iar următoarea compoziție muzicală urmează să apară în primăvară.

Become a Patron!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"