NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Echipa PAS pornește vremurile bune în Bălți și în toată Moldova (P)

Republica Moldova are nevoie de deputați integri care vor asigura dreptatea și justiția socială. Pentru asta, mai mulţi susţinători ai Partidului Acțiune și Solidaritate au împărţit ziare şi pliante electorale ale partidului în care au cea mai mare încredere. Unii locuitori din Bălți deja au făcut alegerea. Ei spun că pe 11 iulie vor vota PAS, pentru că este echipa care își onorează promisiunile.


„Este cel mai adevărat și sincer partid și are toate șansele să obțină victorie. Sperăm să vină și schimbarea odată cu ei. Eu personal am mari așteptări și cred că anume ei sunt partidul cel mai puternic și cel mai super.”

„Am o părere foarte bună despre ei. Cred că acești oameni vor face totul pentru țara noastră. Vor face schimbări, vom realiza multe lucruri împreună cu ei.”

„Este un partid bun care are idei bune, dar nu știu dacă va putea rezista contra lui Voronin și Dodon. Le va fi greu, dar se poate. Lumea s-a mai trezit oleacă.”

Programul de guvernare „Moldova vremurilor bune”, lansat de Partidul Acțiune și Solidaritate, conține cinci obiective naționale. PAS se angajează să majoreze pensiile și salariile. Astfel, pensia minimă ar urma să fie de 2000 de lei, iar salariul mediu de 15.000 de lei.

„Programele sunt foarte bune pentru pensionari, copii sau studenți. Ei sunt foarte cinstiți, ei și luptă pentru acest lucru. Nu știu dacă le va reuși pentru că se duce o luptă mare cu acest partid șoșon “ȘOR”, Voronin dar și cu alții. Vedeți câte bețe le pun în roate.” 

„Un partid de oameni buni, profesioniști, oameni integri. Am încredere și voi vota numai pentru PAS.”

„Oameni cinstiți și onești. Avem mari speranțe în ei.”

„Sunt oameni onești, îmi plac. Îi urmăresc de mult timp, chiar și la alegerile anterioare am votat pentru ei. Avem copii peste hotare care la fel au votat pentru ei.”

Un alt obiectiv național este alocarea în fiecare an a două miliarde de lei pentru proiecte de modernizare a satelor.

„Majoritatea membrilor din echipa PAS sunt oameni cu ambiții, cu studii și experiență de lucru de peste hotare. Cred că au șansa să atragă investiții, pentru că noi fără investiții nu putem să ne dezvoltăm”, a spus Igor Malarciuc, membru PAS.

„Susțin Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) de la început, din 2016, atunci când afost inițiată campania de colectare a semnăturilor pentru crearea partidului. Am văzut de la bun început că este unicul partid care va aduce lumină în inimile oamenilor, spre o viață mai bună, și nu am greșit”,a adăugat Raia Cebara, membră PAS.

La alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent, Partidul Acțiune și Solidaritate va fi cu numărul cinci în buletinele de vot.

(P.)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata