NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Elevii Școlii Profesionale Nr.2 din Bălți vor reveni la studii pe trei decembrie

Elevii Centrului de Excelență în Servicii și Prelucrarea Alimentelor (fosta Școală Profesională nr.2) din Bălți vor mai sta în vacanță forțată încă o săptămână. Despre aceasta a anunțat directorul instituției de învățământ, Silvia Proțiuc.  Asta după ce portalul NordNews a publicat un articol în care se menționa că procesul de studii din acest centru a fost suspendat pentru cel puțin o săptămână din cauza lipsei agentului termic și reparația unui bloc de studii.
 

 
Managerul instituției de învățământ profesional tehnic a menționat că elevii vor reveni la studii abia la trei decembrie curent.
 
Am convenit împreună cu Consiliul elevilor și Consiliul Pedagogic să sistăm procesul de învățământ până nu vor fi finalizate lucrările de reparație a blocului de studii. În prezent, se fac lucrări și sperăm ca până la trei decembrie ele să se încheie, să fie livrat agentul termic și  elevii să revină la studii. Am elaborat un grafic de recuperare a orelor. Ele nu vor fie pierdute , ne vom strădui ca până la întâi iulie  să recuperăm toate orele. Nu în zilele de vacanță și nu cu încălcarea Codului Educației. Noi am studiat  cu atenție planurile de învățământ și am constatat că elevii vor putea să recupereze acele două săptămâni și jumătate neforțat, nu în zilele de vacanță sau în zilele de sâmbătă, spune directorul Centrului.
 
Silvia Proțiuc a mai adăugat că numărul oreleor va fi suplimentat, pentru a recupera golul provocat de lucrările de reparație a blocului de studii.
 
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"