NordNews
Avem ce spune

VIDEO| Emoționați până la lacrimi. Cum au reacționat rudele lui Grigorișin la declarațiile lui Usatîi

După declarațiile de ieri a fostului primar de Bălți, Renato Usatîi, rudele viceprimarului Nicolai Grigorișin au fost afectate emoțional. Mama candidatului independent la funcția de primar a avut nevoie de ajutorul medicilor, iar fiica a izbucnit în lacrimi. Cel puțin asta susține Grigorișin, care se arată deranjat de cele spuse de Usatîi. Liderul Partidului Nostru a menționat la TV că a avut niște suspiciuni despre colegul său care s-au adeverit.

,,Eu când am venit acasă după ce a fost difuzată emisiunea cu Renato Usatîi, la mine fiica plângea foarte tare. – De ce? – Ea este fina lui! Ea a plâns foarte mult, soția foarte mult a plâns. Mama mea a chemat ieri ambulanța. Eu încă nu am reușit să privesc emisiunea, dar eu neapărat o voi privi. ”, a zis Nicolai Grigorișin, viceprimar de Bălți

 Nicolai Grigorișin a plecat din rîndurie PN pentru a candida independent la alegerile locale din 21 noiembrie. Chiar și așa, portretul lui Renato Usatîi continuă să atârne pe peretele din biroul viceprimarului de Bălți.

,, – Eu văd aici că portretul stă anexat. De ce acest portret stă afișat la dvs în cabinet? – El mereu era! De ce? – Pentru că el este prietenul meu. – Totuși prieten? – Da, el mereu a fost prietenul meu, și va rămâne ”, zice Nicolai Grigorișin, viceprimar de Bălți

Grigorișin infirmă suspiciunile în adresa sa și spune că de fapt, liderul PN s-a referit la alți colegi de-ai lor, iar o ceartă adevărată între ei nu a avut loc.

El are suspiciuni față de oamenii care i-a menționat că are suspiciuni. Astăzi au loc proceduri oficiale, verificări, audiențe. Când asta totul se va adeveri atunci da, dar până atunci. ”, spune Nicolai Grigorișin, viceprimar de Bălți

,,Ce este o ceartă? O ceartă este un dialog dintre două persoane care au păreri diferite. Eu de exemplu, nu sunt de acord să nu particip la alegeri în calitate de candidat independent. Eu am venit la el în Ghidighici unde am avut o discuție. Eu i-am zis că vreau să îmi propun candidatura și el a răspuns că dacă o voi depune în calitate de candidat independent, eu nu voi încurca Partidului Nostru cu nimic. ”, a mai adăugat Grigorișin.

Viceprimarul a infirmat și zvonurile despre cumpărarea celor aproape 4000 de semnături, adunate până acum în favoarea sa. Mai mult, Grigorișin susține că oamenii ar fi venit singuri să-l roage să candideze la funcția de primar de Bălți.

,, Spuneți-mi, cum e posibil să cumpăr semnătura ta? De exemplu, semnătura ta, Nicoleta! Dvs îmi veți zice că m-am îmbolnăvit sau altceva. Credeți-mă că cine zice asta, se ocupă de fleacuri. Este imposibil să cumperi semnăturile. Eu nu cred în asta. Înseamnă că aveți surse incorecte, dacă ele zic că Grigorișin cumpără semnăturile. Grigorișin este oligarh? Nu. ”, a zis Nicolai Grigorișin, viceprimar de Bălți

 După plecarea lui Nicolai Grigorișin din rândurile formațiunii politice „Partidului Nostru”, cel puțin trei consilieri locali din Bălți au părăsit formațiunea. Viceprimarul susține că nu el este de vină și că cineva din spate ar dirija aceste demisii.

,,Nu este adevărat. Ei sunt obligați ca să își depună mandatele. – De ce? – Eu nu știu care sunt cauzele. A fost o discuție ca consilierii municipali să își depună mandatele. Întrebare: De ce? Ca cei 22 de socialiști să le ocupe locurile? Eu nu sunt totalmente de acord cu asta.

Nicolai Grigorișin a adăugat că nu are nevoie de susținerea nimănui, cu excepția bălțenilor.

,,Eu nu am nevoie de sprijinul partidului, sau de sprijinul lui, eu am nevoie de sutinerea bălțenilor, a căror susținere a început din anul 2018 sau 2014 atunci când eu am rămas singur. Eu sunt încrezut că bălțenii nu își doresc să se întoarcă înapoi în timp. Eu sunt încrezut că bălțenii apreciază munca noastră după fapte. Eu sunt încrezut că bălțenii mă vor vota pe mine, în calitate de candidat independent, și eu voi fi primarul tuturor. Ne vedem la alegeri ” a conchis Nicolai Grigorișin, viceprimar de Bălți

Amintim că ieri, în cadrul emisiunii ,,Ora Expertizei”, liderul „Partidului Nostru” a recunoscut că a avut discuții tensionate cu viceprimarul de Bălți.

,,Au apărut niște momente care eu acum nu sunt gata să le discut în studio, care nu îi mai permit lui Grigorișin ca el să fie membru echipei în continuare. De aceea eu și i-am zis că el poate să facă ce vrea, dar să fie clar la toată țară că el nu are sprijinul din partea Partidului Nostru și din partea mea el nu o va avea. Asta este o decizie de a lui să candideze la primar că nu vrea să dea orașul nimănui, eu știu pentru ce el ca atare candidează.” a declarat Renato Usatâi, Liderul ,,Partidului Nostru”

Alegerile din Bălți vor avea loc pe 21 noiembrie curent după ce Renato Usatîi și-a dat demisia, supărat pe rezultatele alegerilor parlamentare anticipate, unde a fost votat doar de 10 mii de bălțeni.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"