NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Familia Curicheru cu 7 copii din Popovca, Fălești a primit o donație și își pot cumpăra casa pe care o închiriază 

Familia Curicheru din satul Popovca, raionul Fălești are 7 copii. Toți locuiesc  într-o casă fără apă și încălzire și care nici măcar nu este a lor. Astăzi s-au bucurat de o donație de bani, care le va permite soților să cumpere casa pe care o închiriază deja de 2 ani.


Soții Curicheru au apelat la oamenii de bună credință ca să-i ajute. Își doresc foarte mult ca această căsuță modestă să fie a lor. Vasile Melnic, administrator al Companiei SRL FARM AGRO PRIM a aflat de pe mai multe portaluri de știri că această familie are nevoie de o casă și a decis  să le întindă o mână de ajutor.
„Am văzut pe rețelele de socializare mai multe video-uri, unde această familia avea nevoie de ajutor și am decis să contribuim cu ce putem”, a declarat administratorul Companiei SRL FARM AGRO PRIM.
Acum soții Curicheru își pot permite să cumpere casa pe care o închiriau și nu vor mai sta cu grija că s-ar putea trezi într-o bună zi împreună cei 7 copii pe drumuri.
„În primul rând, să cumpărăm casa, să fie a noastră, să nu ne alunge nimeni din casă. Important e că nu ne vom mai teme și nu vom sta cu gândul că ne vom trezi pe drumuri”, a zis Andrei Curicheru.
Andrei și Ecaterina Curicheru sunt în sfărșit fericiți că au scăpat de o mare povară.
„Îi mulțumesc din tot sufletul domnului Vasile că a donat bani, pentru a ne ajuta să cumpărăm casa. Îi mulțumesc din partea mea și din partea întregii familii”, a mai adăugat capul familiei.
„Suntem extrem de recunoscători că ne-au ajutat să cumpărăm această casă, Că casa va fi a noastră și copiii se vor bucura și ei de ea”, a declarat Ecaterina Curicheru.
Totuși, soții Curicheru mizează în continuare pe susținerea oamenilor cu suflet mare. Ar mai avea nevoie de bani ca să repare casa în care locuiesc, adică să cumpere materialele de construcții necesare.
„Domnul Vasile, dar și alți oameni ne-au ajutat cu materiale de construcție, cu bani. Casa ar mai cere niște materiale de construcție, peretele din spatele casei de-l schimbat, alt acoperiș de pus”, a declarat Andrei Curicheru.
„Am mai avea nevoie de materiale de construcție”, a adăugat și Ecaterina.
Toţi cei care vor să ajute familia Curicheru din satul Popovca, raionul Fălești îi pot contacta pe soții Ecaterina și Andrei la numerele de telefon 078833013 şi 079630338.
 
 
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"