NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Familia Nataliei Gavrilița nu a solicitat compensații la agentul termic: „A fost o decizie asumată”

Prim-ministra Natalia Gavrilița, împreună cu familia sa, a decis să nu solicite compensații la agentul termic. Șefa Executivului a adeclarat că este o decizie asumată, mai ales că locuiește împreună cu părinții săi. 

„Locuiesc în aceiași gospodărie cu părinții mei. Este factura lor și aș prefera să nu spun care este suma, dar am decis împreună să renunțăm la compensații. A fost o decizie asumată”, a declarat Natalia Gavrilița în cadrul emisiunii NordNews LIVE.

Menționăm că, pentru luna decembrie a anului trecut, 573.576 de familii au primit compensații pentru consumul de gaz în mărime de 523,5 milioane de lei. În același timp, 9848 de gospodării care fac parte din asociațiile de locatari au primit ajutor la factură în mărime de 8,6 milioane de lei, în baza categoriei de vulnerabilitate, care i-a fost atribuită.

În același timp, directorul Moldovagaz, Vadim Ceban, a anunțat că în ultima lună a anului 2022, au fost deconectați de la rețea 378 de puncte de consum. Motivul a fost datoria mare acumulată către furnizor, fiind vorba de 1,7 milioane de lei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"