NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Fără bani, dar cu diplome. Cum au fost felicitați profesorii din Bălți

50 de angajați din sistemul educațional din Bălți au fost decernați cu diplome de onoare din partea Parlamentului, Ministerului Educației, dar și a Primăriei municipiului. Profesorii au primit flori și cuvinte de laudă pentru munca depusă.

Svetlana Timciuc spune că a fost emoționată să primească o diplomă de onoare din partea Parlamentului Republicii Moldova. A muncit mult și spune că va persevera în continuare.

Am primit diplomă de la Parlamentul Republicii Moldova. În sfârșit s-a aprins soarele cel mare și în ograda noastră.  Acum am ajuns la o vârstă când diplomele vin mai rar, în schimb una bună, spune Svetlana Timciuc, profesoară de limba română.

Angajații din sistemul educațional spun că își vor așeza diplomele la loc de cinste, de rând cu altele, drept dovadă a muncii lor de ani de zile.

Am diplomă din partea Guvernului și al sindicatelor din republică, iată de la Parlament nu aveam și am primit-o târziu, am așteptat mult. Eu mă mândresc cu ele, toată vremea le dau ca exemplu pentru nepoții mei, a declarat un profesor.

Am foarte multe emoții. Doresc să mulțumesc pentru apreciere, pentru susținere, a spus o profesoară.

 Înțelegem că toată activitatea pe care o facem, o facem pentru societate și atunci când vedem că lucrul nostru este prețuit, suntem mai motivați să venim cu rezultate mai frumoase, a spus o altă profesoară.

Profesorii au fost premiați în funcție de rezultatele pe care le-au înregistrat pe parcursul unui an de studii.

Profitând de această ocazie frumoasă, aș vrea încă o dată să le spun colegilor mei, pedagogilor, felicitări și la mulți ani, cu acest frumos prilej, cu Ziua lucrătorului în învățământ și să le doresc multă sănătate, inspirație, forță creatoare, curaj, perspicacitate, consecvență în toate lucrurile frumoase pe care le aduc în fața copiilor noștri, a declarat Tatiana Dubițcaia, primarul interimar al orașului Bălți.

În orașul Bălți activează aproape 2800 de angajați ai sistemului educațional, printre care peste 1350 de profesori.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"