NordNews
Avem ce spune

VIDEO | FC Bălți e gata de finală: Vom face tot posibilul să câștigăm

Vor lupta până-n ultima secundă. Jucătorii echipei bălțene de fotbal sunt gata de marea finală din cadrul Cupei Moldova, unde se vor duela cu cei de la Sheriff Tiraspol. Declarația a fost făcută de către Veaceslav Rusnac, antrenorul FC Bălți, în cadrul unei conferințe de presă organizată astăzi.

Denis Furtună are 23 ani, dintre care 8 i-a dedicat fotbalului. Tânărul fundaș spune că este prima finală alături de echipa bălțeană.

„Pregătirile merg destul de bine. Mai avem două zile, la meci vom avea o prestație sută la sută. Normal că am emoții, cred că orice fotbalist are emoții în așa meci important. Am jucat de multe ori cu Sheriff, cunoaștem această echipă. Ne vom strădui să facem tot posibilul ca să câștigăm”, a declarat Denis Furtună, fundaș-central FC Bălți.

Și Andrei Rusnac este extrem de optimist înaintea partidei cu Sheriff Tiraspol. Tânărul căpitan al echipei spune că împreună cu coechipierii săi  va lupta cu demnitate până la ultimul fluier al arbitrului.

„În echipă avem un colectiv destul de bun. Toți jucătorii vor să câștige acest trofeu. Atmosfera este foarte bună. Analizăm adversarul. Ne antrenăm zi de zi. Avem și noi idei, tactici”, a adăugat Andrei Rusnac, căpitan FC Bălți.

Antrenorul echipei bălțene are încredere în discipolii săi. Mai mult, Veaceslav Rusnac recunoaște că va pune accent pe punctele forte ale echipei.

„Ne-am dorit foarte mult. Am muncit pentru asta mult. Am jucat o semi-finală foarte grea, dar până la urmă am ajuns acolo unde vrem noi. FC Sheriff este o echipă puternică din punct de vedere fizic, de aceea să ne „împingem” cu ei nu are rost. Noi ne vom baza pe calitățile pe care le au jucătorii noștri. Suntem mai rapizi, suntem buni cu mingea și sper că așa și va merge meciul”, a conchis Veaceslav Rusnac, antrenor FC Bălți.

Pentru FC Bălți aceasta va fi prima finală din scurta istorie a echipei fondată în 2020. În cazul unei victorii în fața lui Sheriff Tiraspol, echipa bălțeană se va califica direct în turul doi preliminar al Europa Conference League.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"