NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Flori plantate în asfalt, așa a întâmpinat reprezentanții PDM un locuitor din Călărași

Un susținător al blocului ACUM din Călărași a găsit o metodă inedită de a-i întâmpina pe reprezentanții PDM. Astfel, acesta a publicat pe o rețea de socializare imagini în care se vede cum în mai multe găuri străzile din centrul orașului au fost plantate flori. Deși din postările membrilor PDM se vede că aceștia au ajuns la Călărași, nimeni nu pomenește de gestul călărășeanului, transmite tv8.md.
„În așteptarea autocarului de lux al PD, în găurile de pe drumurile „bune” din Călărași au înflorit trandafirii. Așa se bat călărășenii cu hoții. Cu umor și cu un vot corect pe 24 februarie”, a scris internautul în descrierea imaginilor video.
Între timp, Candu a publicat o scurtă postare în care spune că discută „la Călărași despre drumuri bune, despre salarii și pensii majorate, discutăm despre cum am reușit să facem viața mai bună în trei ani și câte încă urmează să realizăm în următorii patru”.
În același timp, democratul Sergiu Sîrbu a publicat un filmuleț video în care se laudă că „satul Hoginești a beneficiat de investiții de peste șase milioane de lei ȋn timpul guvernării #PDM, ȋn #drumuri_bune, repararea școlii, a grădiniței, iluminat stradal și apeduct”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"