NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Flori și diplome pentru cei mai buni angajați din domeniul culturii din Bălți

Cei mai buni 30 de angajați din domeniul culturii din Bălți au primit flori și diplome din partea autorităților. Evenimentul a avut loc în contextul Zilei Naționale a Culturii, marcată pe data de 15 ianuarie, în semn de omagiu zilei de naștere a marelui poet, Mihai Eminescu.

„Este o muncă frumoasă, o muncă în care mă dedic totalmente. Mă bucur când văd succesele copiilor mei, dar și mai mult că astăzi sunt menționată în cadrul acestui eveniment frumos”, a declarat Dina Morari, profesoară de canto la Școala de Arte „Ciprian Porumbescu”.

„Am o experiență de muncă de 39 de ani. Măcar o data în an, poate alții mai des, simțim atenția autorităților locale. Înțelegem că suntem apreciați pentru munca noastră. Este plăcut, mulțumesc!”, a spus Svetlana Dubenco, directoarea Școlii de Arte „Ciprian Porumbescu”.

„Sunt meșter popular cioplitor în lemn. Transmitem ceea ce ne-au transmis și nouă maeștrii, arta populară”, a spus Vitalie Muruzuc, meșter popular.

Autoritățile au mulțumit angajaților din domeniul culturii pentru munca pe care o depun în fiecare zi.

„Astăzi am avut prilejul să asistăm la o frumoasă decernare a diplomelor celor mai talentați, celor mai excelenți lucrători din domeniul culturii din toate instituțiile de cultură din municipiul Bălți”, a declarat Tatiana Dubițcaia, viceprimar de Bălți.

Mâine, la Bălți va fi organizat un concert cu participarea formației Brio Sonores și Ansamblul Etnofolcloric Surorile Osoianu. Iar Sâmbătă, pe Aleea Clasicilor Culturii Naționale din Bălți, vor fi organizate depuneri de flori la bustul lui Mihai Eminescu.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"