NordNews
Avem ce spune

VIDEO/FOTO | „Lacul Lebedelor” pe tancuri. Un moment artistic inedit a fost organizat în Rusia

Un moment artistic inedit a fost organizat în Rusia, în cadrul Jocurilor Internaționale ale Armatei. Clasicul spectacol de balet „Lacul Lebedelor” a fost interpretat pe tancuri, iar balerinele au dansat alături de parteneri în uniforme militare complete, scrie digi24.ro.

Tancurile aveau steaguri bieloruse pe turele, iar presa a scris că bărbaţii care au participat la spectacol ar fi fost militari din Belarus.
Pe fundalul baletului, tancurile făceau manevre care ridicau praful în aer.

Ineditul spectacol a fost pus în scenă în cadrul celei de-a şaptea ediţii a evenimentului în care sunt promovate sisteme militare de apărare, vehicule terestre şi aeronave militare.

 

 

 

 

 

Spectacolul a avut loc în Patriot Park, un parc cu tematică militară de pe lângă Moscova, şi este un eveniment cheie pentru Rusia, al doilea exportator de arme la nivel mondial, potrivit sursei citate.

Totodată, spectacolul vine la câteva zile după cea de-a 30-a aniversare a loviturii de stat din august 1991, când „Lacul Lebedelor”  a fost difuzat în buclă la televiziunile sovietice, în timp ce comuniştii radicali încercau să preia puterea de la liderul sovietic Mihail Gorbaciov.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"