VIDEO/FOTO | Locuitor din Ungheni, prins cu 2 kg de marijuana

Procurorii oficiului „Nord” al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), de comun cu colaboratorii Inspectoratului Național de Investigații, au reținut joi un cetățean din Ungheni, de la care au ridicat aproximativ două kilograme de marijuana, care poate fi estimată pe piața ilegală a drogurilor la valoarea de 200.000 lei, pastile „ecstasy”, dar și suma de 21.000 lei care se pretind a fi obținuți din vânzarea de droguri.

Unghenean plasat în #arest pe 30 de zile, la solicitarea procurorilor PCCOCS

Unghenean plasat în #arest pe 30 de zile, la solicitarea procurorilor PCCOCSDupă percheziții, au fost ridicate:- 2 kg de #marijuana, estimate pe piața ilegală la 200.000 lei (!)- pastile #ecstasy.Detalii: http://procuratura.md/md/newslst/

Gepostet von Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale am Freitag, 27. Dezember 2019

Astăzi, la solicitarea procurorilor PCCOCS, oficiul „Nord”, în privința învinuitului a fost dispus mandat de arest preventiv pentru un termen de 30 de zile.

Bărbatul era membru al unui grup criminal organizat, care a fost documentat timp de cinci luni de oamenii legii. Acesta are vârsta de 28 de ani și a mai fost judecat pentru păstrare de droguri. La această etapă, trei membri ai grupului deja au fost trimiși de către procurori pe banca acuzaților, pentru faptul că au pus în circulație substanțe stupefiante în raionul Ungheni.

Pentru fapta de care este bănuit, bărbatul riscă pedeapsa cu închisoare de la 7 la 15 ani, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani, după ispășirea pedepsei.

Cercetările pe caz continuă, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în schema frauduloasă.

 

leave a reply