NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Furau plăcuțe de înmatriculare și bunuri din automobile pentru a estorca bani de la proprietari. Doi tineri, reținuți

Doi tineri de 23 și 28 ani, originari din UTA Găgăuzia și Fălești, în luna decembrie, acționând pe timp de noapte au sustras plăcuțe cu numere de înmatriculare străine și bunuri din 3 automobile aflate în localitățile Dănceni și Nimoreni din raionul Ialoveni.
După comiterea faptei, tinerii lăsau un mesaj cu adresa canalului ,,Telegram” pe parbrizul automobilului, iar pentru răscumpărarea bunurilor proprietarul trebuia să transmită suma de 1500-2000 lei prin intermediul aparatelor de plată electronice, după care victima primea locația unde se aflau bunurile sustrase.
În urma măsurilor întreprinse de către polițiștii din Ialoveni, suspecții au fost stabiliți și reținuți pentru 72 de ore.
A fost inițiată o cauză penală pentru furt.
Persoanele vinovate de comiterea faptei riscă închisoare de până la 4 ani, muncă neremunerată în folosul comunității de la 120 la 240 ore sau amendă în mărime de până la 32 500 de lei.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"