NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Gălăgie la Bălți: Șoferii au claxonat împotriva lui Igor Dodon

Gălăgie în centrul orașului Bălți. Mai mulți șoferi au claxonat în semn de nemulțumire față de activitatea președintelui Igor Dodon. Acțiunea s-a desfășurat în cadrul campaniei inițiate de membrii Partidului Nostru, „Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon”.


Înarmați cu pancarte, membrii Partidului Nostru, au declarat că reacția șoferilor este cel mai obiectiv sondaj de opinie cu privire la activitatea așa zisului președinte Igor Dodon.

Noi arătăm un sondaj de facto. Deja poporul va decide la alegerile viitoare, cum va fi mai departe soarta țării noastre. Este inițiativa noastră ca să arătăm sondajul real și părerea reală a poporului nostru.

E un manifest civic, foarte obișnuit, o poziție foarte clară a mea personală, ca cetățean al Republicii Moldova, la libertatea cuvântului și la o poziție.

Șoferii spun că Igor Dodon trebuie să plece de pe arena politică din Republica Moldova pentru că a dus țara la sapă de lemn.

În primul rând este o acțiune foarte bună, oamenii își exprimă părerea și este un rezultat real care arată opinia tuturor cetățenilor din Republica Moldova.

Ca toată lumea nu sunt de acord cu toată situația din țară. Este nevoie ca să fie bine pentru toți. Nu doar eu am claxonat, dar toată lumea claxonează.

În următoarele zile, acțiunea „Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon”  va avea loc în alte orașe din nordul țării.
 
 
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"