NordNews
Avem ce spune

VIDEO| Georgeta Voinovan: ,,Mi-am luat copiii și am fugit”. Mesajul interpretei adresat femeilor supuse violenței

„Și eu am fost supusă violenței. Mi-am luat copiii și am fugit”. Interpreta și compozitoarea Georgeta Voinovan, mama a șase copii, a venit cu un mesaj de Ziua internaţională pentru eliminarea violenţei împotriva femeilor, marcată în fiecare an, la 25 noiembrie.

,,Tot ce este legat de violență nu are cum să fie bine. Și în general, eu sunt una dintre femeile care am decis încă în copilăria mea fragedă că nu voi suporta în familie violență asupra mea, sub nici o formă. În momentul în care am…pentru că și eu am fost supusă violenței…eu pur și simplu am luat copiii și am fugit„,  a spus compozitoarea.

Interpreta a divorțat în momentul în care a înțeles că atât ea, cât și copiii ei, trăiesc o viață plină de stres, fapt care le va afecta în mod direct viitorul.

,,Eu vă sfătuiesc, decât să trăiți răbdând și arătându-le copiilor un model greșit de căsnicie, mai bine să vă căutați liniștea, aparte de consoarta care vă supune violenței.  Trebuie de exclus violența în orice formă ar fi ea„,  a mai adăugat artista.

Interpreta Georgeta Voinovan a fost căsătorită de trei ori. Nu regretă niciun mariaj pentru că în urma frumoaselor povești de dragoste a reușit să aducă pe lume șase copii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata