NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Grigorișin vrea să se întâlnească cu Tauber, Nesterovschi și Marcoci: „Voi aduna tot ce este mai bun din programele lor electorale”

Candidatul independent la funcția de primar al municipiului Bălți, Nicolai Grigorișin, este gata să se întâlnească cu oricare dintre contracandidații săi pentru a implementa mai multe proiecte menite să contribuie la dezvoltarea orașului. Anunțul a fost făcut de Grigorișin în cadrul unui interviu pentru NordNews. 


„Am făcut o analiză a tuturor candidaților, fie Tauber, Nesterovschi, Marcoci. Voi aduna tot ce este mai bun din programele lor electorale. Apropo, nu am spus asta nimănui, v-o zic vouă în premieră. Mă voi întâlni cu ei. Cine este gata, după cum au spus, să lucreze pentru bunăstarea orașului nostru, cu proiectele pe care le-au anunțat. Mă voi întâlni cu ei și le voi propune să le implementeze. Noi îi vom ajuta”, a declarat Nicolai Grigorișin.

Canididatul a mai spus că unii bălțeni îl acuză pe nedrept de eliminarea Marinei Tauber din cursa electorală de laBălți.

„Îmi este neplăcut să aud că eu am eliminat-o pe Tauber. Nu eu am exclus-o, nu am nevoie de ea 100 de ani. A fost scoasă prin lege, ce am eu cu asta? Sunt norme legale pe care le-a încălcat. De ce ea are voie să cheltuiască un milion de dolari, iar altcineva nu îl are pentru a-l cheltui. Să se facă totul în normele legii”, a adăugat candidatul.

„Sunt sigur că bălțenii își vor apăra orașul. Pe data de 19 decembrie vor ieși la vot și împreună ne vom apăra orașul”, a conchis Nicolai Grigorișin.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"