NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Igor Dodon a răspuns din nou: „DE-ATÂTA”. Ce l-au întrebat jurnaliștii

Igor Dodon are un răspuns beton pentru orice întrebare. Fiind întrebat de reporterii NORDNEWS.md cum se face că directorii școlilor vizitate de el nu au fost sancționați, șeful statului a răspuns scurt: „DE-ATÂTA”.

Profesoara de la Hiliuți a fost amendată cu o mie de lei după incidentul cu deschiderea WC, dar în ultima dumneavoastră vizită din Sofia, directorul școlii nu a fost amendat. De ce? De- atâta. Mulțumesc.

Igor Dodon nu a respectat de mai multe ori prevederile Comisiei Excepționale pentru Sănătate Publică.

Acum două săptămâni, șeful statului a efectuat o vizită de lucru la gimnaziul „Viorel Cantemir” din satul Sofia, raionul Drochia. Președintele nu a purtat mască de protecție și nu a respectat distanța socială.

Eu consider că până la ziua de astăzi, m-am străduit să nu încalc Legislația. Dacă voi încălca, sunt gata să achit amenda. – Considerați că ați procedat corect atunci când n-ați purtat masca fiind într-o instituție de învățământ, lângă copii. – În instituțiile de învățământ am purtat mereu masca. Atunci când m-am adresat elevilor mi-am scos-o pentru ai saluta.

Intrarea persoanelor străine pe teritoriul instituțiilor de învățământ este strict interzisă. Zilele trecute, Centrul de Sănătate Publică Bălți a amendat-o cu o mie de lei pe Ana Matei, directoarea gimnaziului din Hiliuți, Râșcani, pentru că a permis unor persoane străine aflarea pe teritoriul școlii.

Nu o singură dată, Igor Dodon a fost criticat de internauți pentru că sfidează normele sanitare și măsurile de protecție împotriva coronavirusului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"