NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Igor Dodon are memorie scurtă. Președintele a uitat când a fost ultima dată la Bălți

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a uitat când a fost ultima dată la Bălți, deși, acest lucru s-a întâmplat acum două săptămâni, când l-a vizitat pe furiș pe Episcopul de Bălți și Fălești, Marchel. Ieri, în cadrul vizitei sale de lucru în nordul țării, șeful statului a declarat că a fost la Bălți acum două luni, atribuindu-și lauri nemeritați, alocarea suplimentară a 25 de milioane de lei pentru reparația drumurilor din municpiu.

Totodată, Igor Dodon s-a lăudat că a vizitat mai multe spitale din nordul republicii. Întrebat de ce nu a fost încă la Spitalul Clinic Bălți, acolo unde medicii luptă cu noul coronavirus, președintele și-a făcut schimbări în agendă.

–Când am fost la Bălți?
– Cu vreo două saptămâini în urmă.
– Eu am fost cu două luni în urmă, când am avut întrevedere cu conducerea raionului.
– Ați fost recent.
– Atunci când am venit și am promis că vom acorda 25 de milioane de lei, suplimentar pentru Bălți la drumuri. Vreau să vă spun că astăzi, în ședințele Guvernului va fi aprobată hotărârea în care se alocă municipiului Bălți, suplimentar, 25 de milioane de lei, la drumuri pentru reparație. Cred că următoarea vizită o voi face la spital, cu plăcere.

Amintim că, la data de 5 mai curent, Igor Dodon l-a vizitat pe Episcopul de Bălți și Fălești, Marchel. Poze de la întâlnire au fost postate și pe pagina de facebook a președintelui.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"