NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Igor Dodon calcă în picioare legislația. Folosește drapelul de stat în campanie electorală

Igor Dodon e gros la obraz și calcă în picioare legislația electorală. Mașinile care au pornit astăzi în marșul automobilistic în susținerea candidaturii lui Dodon la funcția de președinte al Republicii Moldova, au fost dotate cu drapelul statului, deși acest lucru este interzis prin lege. Coloanele de mașini au ajuns în raionul Râșcani, Sângerei, Fălești, Ungheni, Glodeni și în municipiul Bălți.

 

 

Unii oameni s-au arătat deranjați de marșul automobilistic, organizat pentru Dodon în plină pandemie.

Votează kiz….”

„Băieții sunt susținătorii lui gand..”

„..Au blocat tot...”

Sub protecția anonimatului, un șofer care a participat la marș ne-a spus că organizatorii le vor achita motorina arsă.

Data trecută când a fost marșul ei ne-au alimentat pe fiecare cu 200 de lei. Acum ei nu ne-au spus concret cât ne vor achita, dar bănuiesc că mai mult de 200 de lei. Ne-au spus în față, că de data acesta ne vor achita mai mult”, a spus șoferul.

Într-un live pe facebook, deputatul în Parlamentul Republicii Moldova din partea Partidului Socialiștilor, Vladimir Mizdrenco a spus că șoferii au ieșit benevol pentru al susține pe Igor Dodon.

Oamenii singuri, benevol au venit să suțină candidatul independent Igor Dodon la alegerile din 15 noiembrie”, a spus deputatul.

Potrivit codului electoral candidații nu pot folosi în scop de publicitate electorală imagini ce reprezintă instituții de stat sau autorități publice, atât din Moldova, cât și de peste hotare.

Menționăm că pentru vineri, socialiștii pregătesc un marș  prin Chișinău, la care vor participa 20 de mii de oameni. Oamenii sunt telefonați și invitați pentru a mărșălui pe străzile din capitală în susținerea lui Dodon. Primăria Chișinău a dat autorizație în timp ce în capitală e cod roșu epidemeologic, iar manifestațiile publice sunt interzise.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata