NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Igor Dodon fuge de cuvântul „culiok” ca dracul de tămâie

Șeful statului, Igor Dodon se justifică, susținând că publicarea înregistrării video, unde apare  împreună cu  fostul lider PDM Vladimir Plahotniuc, eminența cenușie a formațiunii Serghei Iaralov și un „culiok” cu bani, este o făcătură. În opinia președintelui, această înregistrare este opera oponenților săi politici. Declarația a fost făcută azi, în cadrul unei vizite de lucru neanunțate în raionul Drochia.

Domnule Dodon, ați fost acuzat de Șor că ați primit bani în geantă, de Năstase și Usatîi, că ați primit bani în „culiok”, cum credeți, de ce atâtea acuzații la adresa dumeavoastră?
Pentru că se apropie alegerile prezidențiale, le urez sănătate și minte oponenților mei politici.
Spuneați că înregistrarea video este trucată dar, citez…

Președintele s-a arătat zgârcit  la răspunsuri, mai ales la întrebările incomode. Se pare, Igor Dodon, a confundat echipa Nordnews.md cu cea a unui post de televiziune controlat politic și a fugit de jurnaliști.

Am rămas cu o întrebare fără răspuns.
Atent!
Eu păstrez distanța socială. Domnule Dodon, totuși, cum comentați declarația din video: „voi iar cu culiokul”?
Întrebați-l pe șeful postului dumneavoastră de televiziune.
Noi suntem un portal independent domnule Dodon!

Între timp, punga neagră, care apare în video și ar conține bani, a devenit simbol al corupției. Renato Usatâi a promis să cumpere zece mii de pachete cu calendar, pentru a le împărți în toate piețele din Bălți.

Prin asta noi vom promova programul luptei împotriva corupției în Moldova. Vom da pachete gratis agenților economici. Primele zece mii de pachete vor fi cumpărați din banii proprii, pentru ca să nu apară speculații, a declarat primarul de Bălți.

Amintim că, acum două zile, o nouă înregistrare video, în care apar Igor Dodon, Vladimir Plahotniuc și unul dintre apropiații acestuia, Serghei Iaralov a fost publicată de către deputatul Iurie Reniță. În imagini se vede cum Plahotniuc îi dă lui Dodon o pungă neagră, care ar fi plină cu bani. „Sunt imagini trucate”, a reacționat șeful statului.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"