NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Igor Dodon, întâlnit cu proteste la Soroca

Igor Dodon a fost întâlnit cu proteste la Soroca. Câțiva locuitori revoltați au venit în fața Consiliului Raional, pentru a cere socoteală președintelui Republicii Moldova. Oamenii susțin că din cauza pandemiei și a salariilor mizere din țara noastră, trăiesc la limita sărăciei.

Nu sunt create condiții normale de trai în Moldova.

Își bate joc de noi. Nu avem cu ce să ne întreținem copiii. Nu avem de lucru. Cu ce să ne hrănim copiii? Totul este scump.

Cu trei mii de lei pe care îi câștigăm în Moldova, cum să crești copiii? Să-i dea lui trei mii de lei să trăiască cu așa salariu.

I-am trimis mesaj să mă ajute, dar mi-a spus să iau legătura cu soția lui. Nu mi-a mai făcut legătura cu nimeni. Ce fel de președinte?

Șeful statului nu prea a vut timp pentru a discuta cu locuitorii din Soroca și nici cu presa. În schimb, Igor Dodon și-a etalat masca personalizată.

Vedeți ce mască frumoasă  mi-au dat aici la Soroca?

Domnule Dodon, doar o întrebare.

Într-un final, președintele a acordat presei două minute. Igor Dodon a declarat că persoanele care au înregistrat pagube în urma inundațiilor ar putea primi ajutor.

Acum nu avem case distruse, sunt câteva sute de hectare de teren agricol inundate. Se fac evaluarile și vedem cu ce îi putem susține, a declarat Igro Dodon.

În cadrul vizitei sale de lucru la Soroca, șeful statului a vizitat digul construit temporar pe malul râului Nistru în contextul riscului sporit al inundațiilor, dar și spitalul raional.
 
 

4 Comentarii
  1. Alexei spune

    Da, Doamna Natalia! ” AR PUTEA ” primi! Ar putea primi, dar și nu ar putea primi! E posibil totul, în țară asta de minuni!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"