NordNews
Avem ce spune

VIDEO| Ilan Șor: Votați-o pe Marina Tauber, pentru că ea va transforma Bălțiul într-un oraș de vis

Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, s-a adresat cu un mesaj locuitorilor municipiului și i-a îndemnat să o susțină pe Marina Tauber la alegerile de duminică. Mesajul a fost transmis la peste 40 de monitoare concomitent, instalate în tot atâtea locații din Bălți. Ilan Șor a declarat că, din 21 noiembrie, problemele oamenilor din oraș vor deveni problemele lui și a echipei pe care o conduce, iar următoarea lui provocare va fi să transforme Bălțiul într-un oraș de vis.

,,Noi nu venim în Bălți pentru un termen scurt. Dacă ne veți oferi șansa, eu vă asigur că problemele voastre vor deveni și problemele noastre… Noi vom face tot posibilul ca orașul Bălți să renască, ca Bălțiul să iasă din ruine și ca orașul să devină atât de popular, precum îl cunoaștem noi, cu toții„, a spus  ILAN ȘOR, Liderul Partidului „ȘOR”

Pe unii bălțeni, întâlnirea cu liderul ȘOR i-a emoționat până la lacrimi.

,,Mie deja îmi curg lacrimi de fericire!  Plâng de fericire, îmi doresc ca nouă totul să ne reușească„, a spus o locuitoare.

Bălțenii spun că Marina Tauber a demonstrat prin acțiuni că poate fi un primar bun, un primar care își respectă cuvântul și are grijă de cei din jur.

,,Desigur, desigur, cu ambele mâini o susținem. Fiindcă noi știm că o să facă ceva. Ce a făcut acolo, o să facă și la noi. Și ea este pentru oameni, pentru bătrâni, pentru copii. Programa lor e foarte bună și pe noi ne aranjează. Și la noi este încă o vorbă: că acolo unde au fost evreii, totul a fost bine, totul a fost frumos și totul a fost făcut cu cap.

,,Desigur că o susținem. Dar pe cine altcineva să susținem? Numiți măcar un nume și prenume pe care ar trebui să îl mai susținem. Ei și-au arătat lucrul lor. Uitați-vă la Orhei, poți să pipăi, să vezi ce au făcut ei.

,,Vom vota pentru Tauber. Nu avem pentru cine altcineva să votăm. Eu spun și am încredere în ea!

,,Dar pe cine noi ar trebui să alegem? Am fost la Orhei, am fost la Jora de Mijloc, am văzut tot ce a făcut, ce a dres și vrem și noi. Eu când prima dată m-am dus la Orhei, păi, eu am zis că rămân acolo, deși era vară. Rămâneam acolo pe scaun, dar nu vroiam să vin acasă.  Vrem și noi așa frumusețe, să fie aici acasă, ca să nu rămân acolo la Orhei.„, au spus locuitorii orașului.

Alegerile locale noi din Bălți vor avea loc în 21 noiembrie. Candidatul Partidului „ȘOR, Marina Tauber, va fi a noua în buletinele de vot.

Acest articol a fost achitat din fondurile campaniei electorale (P)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"