NordNews
Avem ce spune

VIDEO | ,,În 2022 vom continua proiectul de reconstruire a țării”. Maia Sandu i-a felicitat pe moldoveni cu începerea unui nou an

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit cu un mesaj de felicitare către toți cetățenii țării cu începutul noului an. Șefa statului a ținut să le mulțumească moldovenilor pentru înțelepciunea și maturitatea de care au dat dovadă pe parcursul anului ce a trecut. Totodată, Maia Sandu a menționat că în anul care vine, va continua să reconstruiască Republica Moldova, astfel încât țara noastră să se dezvolte pe principii de încredere, transparență și credibilitate. 

,,Dragi prieteni, 2021 a fost un an complicat, dar și un an bun. A fost un an al schimbărilor și al provocărilor, un an în care cetățenii țării noastre au demonstrat rezistență, maturitate și înțelepciune, un an în care oamenii au redevenit stăpâni în țara lor.
În 2022 vom continua proiectul de reconstruire a țării. Renovarea casei noastre, Republica Moldova, necesită multă muncă, în toate domeniile, și trebuie să o clădim pe un fundament de încredere. Nu va fi ușor, nu va fi atât de repede cum ne dorim, dar lucrând cot la cot, vom reuși să construim împreună casa în care să ne trăim atât noi, cât și copiii noștri, clipele de bucurie.
În mijlocul schimbărilor și provocărilor, să găsim timp și să ne bucurăm pentru fiecare zi trăită. Fericirea, dragostea există. Și sunt lângă noi și în noi. În lucruri simple, în cuvinte care să îi mângâie pe cei de alături sau de departe, în bunul-simț, în munca făcută cu responsabilitate, în grija și micile gesturi de atenție față de oameni.
З новим роком! С Новым Годом! Yeni Yıllan! Честита Нова Година! Bute Barșendi! La mulți ani, Republica Moldova! Un an bun!
1 Comentariu
  1. Betta spune

    Fîîîî,gandonko de tine ! Tu reconstruiești țara ori o distrugi? Falsa e mutra ta și vorbele tale ! Dar bumerangul e pe aproape de tine și când te-a pocni drept in moaca ta falsa ,n-ai sa dovedești sa Incesti (((((

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"