NordNews
Avem ce spune

VIDEO| În loc de amenzi au primit flori. Șoferițele din Bălți au fost plăcut surprinse de polițiști

În loc de amenzi au împrăștiat lalele. De dimineață, zeci de șoferițe din Bălți au fost trase pe dreapta de polițiștii de patrulare. Nu pentru că au încălcat regulamentul circulației rutiere, ci pentru că este Ziua Internațională a Femeilor.

,,–Dragă doamnă, din partea secției Patrulare Bălți, vă felicităm cu prilejul sărbătorii de 8 martie. Vă dorim ca acest gest să vă facă ziua mai frumoasă. –Mulțumesc.

,,Vorbeam la telefon, credeam că am încălcat ceva.  Am niște sentimente de bucurie, de stimă. Îmi pare bine că sunt oameni care au grijă de noi și în această zi frumoasă ne-au creat buna dispoziție.

Florile au fost însoțite de urări de bine din partea agenților de patrulare, dar și de îndemnul de a respecta Regulamentul Circulației Rutiere.

,,–Vă aducem sincere felicitări cu 8 Martie! Vă dorim sănătate, să fiți tânără, frumoasă, ca primăvara verde. Multă sănătate vă dorim. –Mulțumim frumos pentru atenție.

,,Normal că la început crezi că te staționează pentru o încălcare.  Le doresc să fie iubite, respectate, să fie fericite și să ajungă acolo unde fiecare femeie își dorește

,,”E foarte plăcut. Chiar dacă se pun amenzi, cu femeile sunt mai indulgenți. Băieții sunt foarte bravo. Tuturor femeilor le doresc să fie fericite, iubite, adorate, dar și aibă grijă să nu încalce regulile de circulație rutieră”, au spus șoferițele.

La rândul lor, femeile au ținut să mulțumească polițiștilor, dar și să-și felicite mamele, surorile și prietenele.

,,Sănătate multă, fericire și să fie adorate, iubite de bărbați.

,,E foarte pozitiv. Dă doamne să fie tot timpul așa, numai bucurie să fie. Le doresc șoferițelor să nu încalce regulile de circulație, să circule regulamentar, să fie sănătoase, iubite, stimate.”

,,Direcția Patrulare Nord felicită toate doamnele și domnișoarele cu ziua de 8 martie. Le dorim o primăvară frumoasă, prinsă într-un buchet frumos de flori. Totodată, le îndemnăm să respecte prevederile Regulamentului Circulației Rutiere și să fie mereu prudente în trafic„, a declarat Igor Scutaru, Ofițer Principal în cadrul Direcției Patrulare Nord.

Potrivit datelor Agenţiei Servicii Publice, în R. Moldova sunt peste 980 de mii de șoferi, dintre care 238 de mii sunt femei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"