NordNews
Avem ce spune

VIDEO | În satele Stolniceni și Miciurin au fost deschise terenuri de joacă pentru copii în cadrul unui proiect al echipei Partidului „ȘOR”

La o lună de la lansarea proiectului „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat”, o inițiativă a deputatul Ilan Șor, echipa Partidului „ȘOR” și primarii formațiunii au reușit performanța de a amenaja și inaugura 16 terenuri de joacă în localitățile rurale din diverse raioane ale țării. Alte două terenuri de joacă au fost deschise, recent, în satele Stolniceni din raionul Edineț și Miciurin din raionul Drochia. Potrivit proiectului, până la sfârșitul anului vor fi amenajate terenuri de joacă pentru copii în toate localitățile conduse reprezentanți ai echipei lui Ilan Șor. (P)

În adresarea sa către locuitorii satelor Stolniceni și Miciurin, Ilan Șor a menționat că prin asemenea proiecte echipa sa urmărește să îndeplinească obiectivul său strategic – renașterea țării.

„Terenurile de joacă pe care le inaugurăm sunt un cadou făcut copiilor în preajma noului an școlar. 2020 este un an complicat și noi înțelegem cât de important este să-i facem mai fericiți pe copiii noștri. Fiecare teren de joacă, fiecare proiect de iluminat stradal, fiecare drum renovat reprezintă un pas făcut către obiectivul strategic al echipei noastre – cel de a renaște toată țara”, a declarat Ilan Șor.

Vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Vitalie Balinschi a dat asigurări că Stolniceni va deveni un exemplu de dezvoltare rurală în raionul Edineț.

„În anii de mandat ai primarului echipei noastre, satul Stolniceni va deveni un exemplu și model pentru tot raionul Edineț. Toate primăriile care sunt conduse de exponenții echipei lui Ilan Șor”, a spus Vitalie Balinschi.

Primarul de Stolniceni, Lupașco Serghei a spus că, prin proiectele implementate, echipa lui Ilan Șor demonstrează că este una edificatoare.

„Prin amenajarea acestui teren de joacă echipa noastră a demonstrat că îi pasă de copii, de viitorul nostru”, a spus Lupașco.

La ceremonia de inaugurare din Stolniceni, deputatul Igor Himici, originar din raionul Edineț, le-a mulțumit oamenilor adunați pentru că au încredere în reprezentanții Partidului „ȘOR”, formațiune care poate renaște țara.

„Numai împreună cu echipa lui Ilan Șor poate fi ridicată din genunchi țara. Am demonstrat deja în mai multe localități că putem face acest lucru”, a menționat deputatul la Stolniceni.

În cadrul ceremoniei de inaugurare a terenului de joacă la Miciurin, vicepreședinta fracțiunii parlamentare a Partidului „ȘOR”, Violeta Ivanov a spus că echipa lui Ilan Șor este în stare să schimbe situația din țară.

„În satul Miciurin terenul de joacă este un prim proiect al echipei noastre. Vor urma și altele, dar este important să ne susținem reciproc. În comparație cu alții, echipa lui Ilan Șor a dat dovadă că este capabilă să implementeze proiecte ce schimbă în bine viața cetățenilor”, a spus Violeta Ivanov.

Deputata Reghina Apostolova a spus la Miciurin că multe proiecte de succes ale echipei lui Ilan Șor de la Orhei sunt deja preluate și implementate în alte localități.

Proiectul „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat” a fost lansat de Ilan Șor la sfârșitul lunii iulie curent. Acesta prevede amenajarea terenurilor de joacă în fiecare localitate condusă de primari din partea Partidului ȘOR. Până acum au fost construite și inaugurate 16 terenuri de joacă pentru copii.

P.

Acest articol nu corespunde cu politica editorială a redacției portalului de știri Nordnews.md.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"