NordNews
Avem ce spune

VIDEO | În susținerea candidatului PAS, la Bălți a venit și deputatul Vladimir Bolea (P)

Municipiul Bălți va arăta altfel dacă la cârma orașului va veni un primar integru, competent și dedicat, susține Boris Marcoci. Candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate, împreună cu deputalul Vladimir Bolea, s-au întâlnit cu mai mulți angajați din Bălți pentru a discuta despre schimbările care vor fi realizate în oraș, inclusiv cu ajutorul actualei guvernări.


Dacă va fi ales primar, Boris Marcoci promite că va acorda o atenție sporită sectorului comunal.

„Dacă voi fi ales primar voi face tot posibilul ca să fie reparate cel puțin 20 de blocuri locative. Să fie încălzite, să aibă un alt aspect arhitectural, să facem reconstrucția a 20 de km de drum în mun. Bălți, să construim cel puțin 25 de km de apeduct, să reparăm peste 20-30 de platforme pentru gunoi, dar și construim o fabrică pentru colectarea deșeurilor. Doar așa municipiul Bălți poate deveni un oraș european”, a declarat Boris Marcoci, candidatul PAS la funcția de primar de Bălți.

Potrivit colegilor din Partidul Acțiune și Solidaritate, Boris Marcoci este un politician integru, care poate face ordine în Bălți.

„Eu sunt foarte încrezut în ceea ce privește șansele domnului Marcoci de a ajunge în calitatea sa de viitor primar general al acestui municipiu MUSCA, din simplu motiv că are toate calitatățile trebuie să le aibă un primar. Este un domn onest, cinstit, corect și extrem de muncitor”, a spus Vladimir Bolea, deputat PAS.

Medicii de la Spitalul de Psihiatrie Bălți spun că au nevoie de specialiști tineri și speră că Boris Marcoci, împreună cu echipa sa, va contribui la soluționarea acestei probleme.

„Sper că viitorul primar, în primul rând, să fie un profesionist, un om onest, cinstit și un om care-și îndeplinește promisiunile pe care le prezintă. În domnul Marcoci noi vedem toate aceste calități, prin lucrurile pe care le-a făcut până acum”, a menționat Valentina Șchiopu, directorul Spitalului de Psihiatrie Bălți.

„Pe domnul Marcoci îl cunosc de mai mulți ani, într-adevăr e un gospodar, e un specialist și nu-i rău nici ca politician. Sunt sigur că va face față obligațiunilor pe care și le asumă. PAS-ul a făcut o alegere corectă că-l susține. Sperăm să fie un primar al tuturor bălțenilor”, a adăugat Victor Golban, șeful secției de Psihiatrie din cadrul Spitalului de Psihiatrie Bălți.

Angajații unei fabrici de confecţionare a hainelor din Bălți și-au exprimat încrederea față de candidatul PAS. Iată de ce, pe 21 noiembrie, aceștia vor vota pentru Boris Marcoci.

„Eu sunt o locuitoare de pe strada Conev, unde dumnealui a participat la repararea străzii, cu adevăr, multe s-au făcut. Îi dorim succes, credem că va câștiga și va trece prin toate obstacolele și va fi un primar pe care și-l dorește orașul”, a spus Liliana Moraru, contabil-șef la ÎCS „Excel Manufacturing”.

„De la viitorul primar așteptăm schimbări. Boris Marcoci e un om foarte inteligent, vorbește frumos, cultural, merită să fie primar.”

Și angajații celui mai mare producător de ferestre din Moldova au fost curioși să afle cum Boris Marcoci va contribui la dezvoltarea orașului.

„Am încredere și-l voi vota. Să dea Dumnezeu ca el să se țină de cuvânt, ca promisiunile să fie îndeplinite ca toți să creadă în el. Așa că pe 21 noiembrie ne vedem la alegeri”, a spus Vitalie Hariton, șef de producție SRL „Vefasistem” din Bălți.

„I-am citit promisiunile de a construi un spital regional, dacă se va ține de cuvânt, va fi super pentru oraș”, a menționat Andrei Belus, angajat SRL „Vefasistem” din Bălți.

Iar dascălii de la Școala Profesională Nr.5 din Bălți sunt încrezuți că Boris Marcoci va fi un primar pe care să te poți bizui.

„Un primar trebuie să fie al nostru, al tuturor, al profesorilor, dar și al elevilor. Domnul Marcoci este persoana care se ține de cuvânt, o persoană gospodară, iar lucrurile realizate din oraș sunt efectuate cu dăruire de sine, în fiecare din ele și-a pus sufletul, inima și harul său dumnezeiesc”, a conchis Lucia Caraiman, director la Școala Profesională Nr.5 din Bălți.

Boris Marcoci are 56 de ani și este președinte al Organizației Teritoriale PAS din Bălți.

Acest articol a fost achitat din fonduri electorale. (P)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata