NordNews
Avem ce spune

(Video) Incendiu la un mall din Moscova

Un incendiu a izbucnit, miercuri, în incinta unui centru comercial din Moscova, iar serviciile de intervenţie încearcă să evacueze persoanele aflate în clădire, fiind înregistrate mai multe victime, relatează site-ul agenţiei Sputnik, citat de mediafax.ro
„Incendiul a fost evaluat la gradul doi de complexitate, sunt persoane rănite … o parte dintre cei aflaţi înăuntru sunt evacuaţi cu ajutorul scărilor de urgenţă”, a spus un oficial din cadrul serviciilor de urgenţă.
Cel puţin două persoane au fost rănite, printre care şi un pompier. Potrivit imaginilor surprinse de către martori, fumul gros iese din acoperişul centrului comercial.
Două elicoptere KA-32 au fost trimise în zonă pentru a ajuta la stingerea incendiului. Clădirea are patru etaje, pe o suprafaţă de aproximativ 10.000 de metri pătraţi.
La 25 martie, un incendiu a izbucnit la ultimul etaj al centrului comercial „Zimniaia Vişnia” din oraşul siberian Kemerovo. În urma incendiului au murit 64 de persoane, printre care 41 de copii, iar 76 de persoane au fost rănite, inclusiv 27 de copii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"