NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Incendiu puternic la Bălți. Un depozit de 150 de metri pătrați a ars în întregime

Nori denși de fum s-au ridicat în această dimineață deasupra orașului Bălți. Asta după ce un depozit cu o suprafață de 150 de metri pătrați a fost cuprins de flăcări. Incendiul a durat preț de câteva minute. Flăcările au făcut scrum toate materialele de construcții aflate în interior. Salvatorii au reușit să lichideze focul până ca acesta să ajungă la o țeavă de gaze.


Depozitul este amplasat  pe teritoriul unei întreprinderi de pe strada Vasile Alecsandri din oraș. Potrivit martorilor, flăcările s-au răspândit cu repeziciune și riscau să cuprindă o altă construcție din apropiere.

A fost un incendiu, fum se vedea. Mi-a fost frică, fumul era dens și negru. Posibil a fost un scurtcircuit. Poate de la un flex, poate de la un muc de țigară.
„Eu nu am venit și aici ardea. Era jale mare”, au spus martorii.

Administratorul depozitului a refuzat să vorbească cu jurnaliștii Nordnews.

Domnișoară vă rog să plecați de aici. Eu vă rog”, a menționat administratorul.

Pompierii au reușit să evite o deflagrație la o țeavă de gaze din apropiere.

Conducta s-a încălzit de la flacără și gata. Conducta este din metal, nu e din plastic”, a precizat un angajat al companiei „ Bălți- Gaz”.

La fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri. Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, construcția arsă este neautorizată și a fost ridicată cu mai multe abateri.

  La intervenție s-au deplasat două curse și o autocisternă MAZ la 10:05 au intervenit pompierii în număr de 12 persoane ardea cu flacără deschisă depozitul de pe teritoriul întreprinderii”, a spus șeful Secției Prevenții din cadrul Direcției Situații Excepționale Bălți.

Specialiștii urmează să constate cauza producerii incendiului, dar și prejudiciul cauzat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"