NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Înghețată, vată dulce și popcorn gratuit pentru copiii din Bălți. Ce surprize îi mai așteaptă pe micuți în ziua de 1 iunie

În acest an, copiii din Bălți vor avea parte de cea mai frumoasă sărbătoare. Nicolai Grigorișin susține că autoritățile au pregătit un program bogat pentru cei mici. Pe lângă jocuri cu animatori, concerte și teatru, care vor fi organizate pe data de 1 iunie, copiii vor primi gratuit înghețată, vată dulce și poc corn.

Între orele 10.00 – 21.00, Întreprinderea Municipală „Amenajarea Teritoriului și Spații Verzi Bălți” va asigura funcționarea gratuită a mecanismelor de distracție pentru copii în Parcul „Andrieș”.

„Va fi un eveniment de amploare. Niciodată nu am sărbătorit așa ziua de 1 iunie. Sărbătoarea va începe la ora 10.00. În fața primăriei vor staționa mai multe autospeciale ale salvatorilor, ambulanțe, mașini de poliție. Totodată, copiii vor avea parte de o masă ostășească, terci cu carne. Copiii vor putea urca în mașini, să facă o excursie, să vadă dispozitivele”, a spus primarul de Bălți.

Iar la ora 16.00, în fața Teatrului Național „Vasile Alecsandri” va începe discoteca pentru copii, care va fi condusă de un DJ.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"