NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Întrevederea Maiei Sandu cu președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, aflată în vizită oficială la Bruxelles, are o întrevedere în aceste momente cu Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, transmite radiochisinau.md. 

Pe agenda vizitei au mai fost anunțate discuții cu președintele Consiliului European, Charles Michel, Înaltul Reprezentat al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe și Politica de Securitate, vicepreședinte al Comisiei Europene, Josep Borell, comisarul European pentru Budget și Administrație, Johannes Hahn, precum și cu Didier Reynders, comisar European pentru Justiție, Olivér Várhelyi, comisar European pentru Vecinătate și Politica de Extindere.

De asemenea, Maia Sandu se va întâlni cu Alexander De Croo, prim-ministru al Regatului Belgiei, cu Majestatea Sa Regele Philippe al Belgiei, și cu David Maria Sassoli, președinte al Parlamentului European.

Prima sa vizită oficială peste hotare, președinta Maia Sandu a efectuat-o în Ucraina, la 12 ianuarie. De asemenea, ea a primit la Chișinău vizita președintelui României, Klaus Iohannis, la 29 decembrie 2020. Maia Sandu a declarat că își dorește să scoată Republica Moldova din autoizolarea provocată de fostul președinte Igor Dodon.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata