VIDEO | Investigație RISE: Au donat bani pentru PDM, dar nu din buzunarul propriu

Dintre toate formațiunile politice din Republica Moldova, Partidul Democrat are cei mai mulți donatori – peste o mie de persoane în toată țara. Sunt preponderent angajați la instituții și întreprinderi de stat și au virat în bugetul democraților un total de circa 5,6 milioane de lei. Asta, doar în prima jumătate a acestui an, scrie rise.md

RISE Moldova a discutat cu zeci de donatori ai democraților și i-a întrebat despre condițiile în care au ajuns să contribuie la visteria partidului de guvernământ și de unde sunt banii donați.

2 Comments

  • Da cum ramine cu cei din PAScuDA care nu lucreaza nicaieri, dar au mercedesuri si case scumpe.

  • Rise si restul presei de buzunar ce promoveaza nu sunt cointeresati de cazul Alionei Mandatii, fruntașa PPDA și principala finanțatoare a acestui partid. Ce a fost acuzată de implicare într-o schemă de „spălare” a subvențiilor în agricultură. Prin urmare, ar fi mai potrivit ca #PAScuDA să ne povestească mai întâi cum s-au hrănit din afaceri agricole inexistente și din subvențiile de Stat acordate pentru lucrări agricole neefectuate. Or, trimiterea la un monopol al merelor, dar fără să menționezi că te-ai hrănit ilegal din din astfel de afaceri… este o obrăznicie politică fără margini și o lipsă de respect față de alegători.

leave a reply