NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Își șantaja fosta iubită cu poze intime. Ce riscă un bărbat din Edineț

Un bărbat de 51 de ani din orașul Edineț a fost reținut de poliție pentru șantaj. Acesta cerea bani de la o femeie de 50 de ani, cu care anterior ar fi fost într-o relație, pentru a nu publica imagini intime cu ea pe reţelele de socializare.

Fără consimțământul victimei, suspectul a efectuat înregistrări video și fotografii în care femeia apare în ipostaze intime. Ulterior, și-a creat un cont fals pe o rețea de socializare și a distribuit informația unor persoane din anturajul victimei.

Sub pretextul de a convinge persoana necunoscută să nu mai răspândească imaginile cu conținut intim ale femeii, suspectul a cerut de la aceasta suma de 300 de euro, bani care i-a și primit.

Astfel, în rezultatul mai multor percheziții efectuate la domiciliul suspectului au fost depistate și ridicte obiecte care vor servi material probatoriu pe caz.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, fiind suspectat de șantaj, iar în cazul în care vinovăția acestuia va fi demonstrată în instanța de judecată, acesta riscă închisoare de până la 7 ani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"