NordNews
Avem ce spune

VIDEO | JustConsult te ajută să-ți perfectezi actele românești la Bălți

Peste 360.000 de moldoveni și-au redobândit cetățenia română sau au perfectat acte românești cu ajutorul companiei JustConsult. Pe parcursul celor aproape 20 de ani de activitate, JustConsult oferă suport juridic calificat, de la pregătirea dosarului pentru obținerea cetățeniei românești până la perfectarea actelor precum pașaportul, buletinul de identitate sau permisul de conducere.

De aproape un an, JustConsult are filială și la Bălți

Clienții companiei apreciază calitatea deservirii și ajutorul pe care îl primesc.

„Ei sunt cei mai buni, se vede că aici lucrează oameni competenți, înțelegători, care ne sfătuiesc, ajută și ne îndreaptă pe celea cea dreaptă”, a menționat o vizitatoare din oficiul de la Bălți.

 

„Am rămas foarte mulțumit de serviciile acestei agenții. Sunt foarte receptivi. Îi îndemn pe toți să vină la Just Consult, pentru că, într-adevăr este o companie foarte bună”, confirmă un alt client al companiei.

 

„Când am venit la JustConsult și m-am adresat la ei mi-au spus că noi putem să vă ajutăm și iată am ajuns peste două luni de zile să dau jurământul”.

Pe parcursul activității sale compania JustConsult a ajutat peste 100.000 de oameni să depună dosarul de cetățenie. Alți 200.000 au solicitat certificatele de naștere, de căsătorie, pașaport, buletin de identitate sau permisul de conducere românesc.

OLGA PÎNZESCU, consultant JustConsult: „Ne străduim întotdeauna să fim cât mai aproape de clienții noștri, de aceea suntem aici. Întotdeauna clienții noștri pot să beneficieze de servicii de calitate înaltă, suntem aproape de ei în orice etapă au nevoie, începând cu pregătirea dosarului pentru redobândirea cetățeniei, perfectarea certificatului de naștere, de căsătorie, dacă au nevoie de alocații pentru copii. Clienții noștri beneficiază întotdeauna de consultație, de servicii de calitate înaltă, care întotdeauna sunt garantate printr-un contract cu bon fiscal”.

Cel mai solicitat serviciu al companiei JustConsult este pregătirea și depunerea dosarului de cetățenie română, precum și obținerea cetățeniei în timp de 10 sau 15 luni. De asemenea oamenii apelează la serviciile JustConsult pentru a-și face o programare pentru depunerea jurământului sa pentru perfectarea actelor.

ION GUȘTIUC, director Just Consult: „În acest domeniu există și foarte multe riscuri și fraude, pentru că apar diverși intermediari, persoane dubioase, care promit urgentări inexistente sau chiar pot dispărea cu actele. JustConsult oferă ajutor juridic și calificat în peste 100 de servicii”.

 

Oficiul Just Consult la Bălți poate fi găsit pe adresa Strada Ștefan cel Mare 60, etajul doi – clădirea poștei. Detalii puteți primi la numărul de telefon  022 80 20 81.

 

Pentru a obține o consultație gratuită la telefon accesează site-ul justconsult.md și completează formularul, iar un specialist în acte românești va reveni cu apel telefonic.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"