NordNews
Avem ce spune

VIDEO | „KAUFLAND” („ȚARA CUMPĂRĂTURILOR”) S-A DESCHIS LA BĂLȚI

Una din cele mai mari companii de retail din Europa, „Kaufland” a ajuns și la Bălți. Chiar de mâine, locuitorii orașului, dar și cei din toată regiunea de nord a țării vor putea face cumpărături în hipermarketul situat pe strada Decebal.

Vă așteaptă prețuri accesibile, produse de calitate și deservire la cel mai înalt nivel.

Ne-am propus să aducem aici schimbarea. Să promovăm produsele și producătorii autohtoni pe rafturile magazinului, investind astfel activ în economia țării. Ne-am propus să creăm locuri de muncă la standarde europene, unde angajații sunt sufletul afacerii, a menționat Dona Răpciugă, directorul executiv „Kaufland Moldova”.

Pe rafturile magazinului „Kaufland” găsiți un sortiment bogat de produse autohtone (fructe, legume, prăjituri și panificație proaspătă, carne de porc, pui refrigerat, pește proaspăt, mâncare gătită).

Tot aici găsiți produse de uz casnic și tehnică performantă.

Este un asortiment foarte larg de produse, și mă bucură acest lucru, pentru că sunt multe produse pe care noi nu le găsim pe alte rafturi alte alte magazine. O varietate de produse, de unde îți poți face cumpărăturile după preferințe și gust.

Totodată, „Kaufland” pune la dispoziția clienților un punct grill, unde oamenii vor putea servi bucate fierbinți. Hipermarketul dispune de 380 de locuri de parcare, totuși, pentru „Kaufland”, protejarea mediului înconjurător este o prioritate.

Avem stație de încărcare a mașinilor electrice, aparatul de reciclat TOMRA. Suntem un altfel de magazin și prin aceasta îi vom convinge și pe cetățenii din municipiul Bălți că suntem altfel, a spus Cristina Aramă, PR managerul „Kaufland”.

Aparatul de reciclare e destinat pentru trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru). Este de tip self-service și recompensează clienții care reciclează ambalajele cu un voucher de reducere.

Deschiderea hipermarketului a oferit peste 120 de locuri de muncă. Oamenii de la „Kaufland” și-au dorit un început cu dreptul în carieră.

Am ales să lucrez la „Kaufland” din cauza că este o companie dinamică, cu perspectivă, ceva nou la noi pe piață. Cred că nu o să rămânem dezamăgiți și o să ne ofere mult mai mult față de concurenți. Prețuri,  accesibilitate, disponibilitate.

O companie serioasă pe piață, care propune un asortiment bogat și calitate.

Magazinul „Kaufland” din Bălți este construit conform celor mai înalte standarde de design și beneficiază de o amplasare comodă.

Am adus la Bălți un nou concept de magazin și suntem gata să le oferim clienților de aici o nouă experiență plăcută de cumpărături. Proiectul „Kaufland Moldova” înseamnă, în primul rând, o echipă puternică și oameni care au muncit pe tot parcursul acestor ani, a precizat Cristina Aramă, PR managerul „Kaufland”.

Angela Ganninger, ambasadoarea Germaniei în Republica Moldova, a salutat faptut că retail-erul german a ajuns și la Bălți.

 „Kaufland” oferă locuri de muncă, ceea ce este foarte important pentru locuitorii municipiului Bălți, dar și locuri de instruire practică pentru tinerii de aici, care, ulterior, vor avea posibilitatea să se angajeze . „Kaufland” se numără printre companiile care au făcut cele mai mari donații pentru sistemul medical din Republica Moldova, în perioada pandemiei, a declarat Angela Ganniger, Ambasadoarea Germaniei în R. Moldova.

„Kaufland” a ajuns în Republica Moldova prin intermediul reprezentanței „Kaufland” în România.

Se scrie istorie în municipiul Bălți, iar noi, prin puterea împrejurărilor, suntem contemporani cu această mare realizare. Vreau să aduc felicitări echipei manageriale „Kaufland” pentru efortul depus în vederea deschiderii celui de-al treilea magazin în Republica Moldova, și mai ales pentru alegerea orașului Bălți, unde este așteptat atât de autorități cât și de locuitori dornici de un comerț civilizat, a menționat Petrișor Dumitrescu, Consulul General al României la Bălți.

Autoritățile locale, dar și cele centrale au menționat că noul magazin va contribui la valorificarea potențialului socio-economic al regiunii de nord.

Vreau să mulțumesc Guvernul Germaniei dar și cel al României pentru contribuția semnificativă acordată. Sunteți deja un exemplu bun pentru alți agenți economici. Așa ar trebui să meargă lucrurile la noi în R. Moldova, a spus Renato Usatîi, primarul de Bălți.

Realizarea acestui proiect investițional în Bălți va oferi numeroase avantaje pentru valorificarea potențialului socio-economic a regiunii de nord a țării. Întreprinderele locale au un nou partener de afaceri, care le oferă un nou spațiu pentru a-și comercializa produsele. Locuitorii, la rândul lor, obțin noi oportunități de angajare, a adăugat Sergiu Răilean, ministrul Economiei și Infrastructurii.

„Kaufland” are în plan pentru următorii ani deschiderea a peste 20 de magazine în toată Moldova și investiții de sute de milioane de euro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata