NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Krasnoselski, VIP la Chișinău. A venit cu familia de la odihnă din Egipt

Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, a revenit astăzi cu familia dintr-o vacanță de o sătpămână în Egipt. Politicianul a fost surprins de reporterii DESCHIDE.MD, ieșind din Aeroportul Internațional Chișinău prin zona VIP.

Familia Krasnoselski a fost așteptată la aeroport de o coloană oficială formată din 5 mașini și în jur de 15 persoane care au asigurat securitatea acestora. Persoanele care le-au asigurat paza erau înarmați cu umbrele antiglonț.

Potrivit surselor DESCHIDE.MD familia Krasnoselski a zburat pe data de 16 februarie cu destinația Chișinău – Sharm El-Sheikh și au revenit astăzi, 23 februarie. Avionul cu care au zburat a aterizat la ora 11:30. Cel mai probabil, această vacanță a fost un cadou pentru soția liderului transnistrean, Svetlana Crasnoselscaia. Aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere ieri, 22 februarie. Anterior, Svetlana Crasnoselscaia a ajuns subiect de discuție în societate, pentru faptul că deține cetățenie română.
Reporterii DESCHIDE.MD l-au întrebat pe Krasnoselski, la ieșirea acestuia din aeroport, dacă este adevărat că soția lui deține cetățenia statului român, însă acesta nu a dorit să răspundă

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"