NordNews
Avem ce spune

VIDEO | L-a împușcat, apoi i-a înfipt un cuțit în inimă. Detalii șocante în cazul dublei crime de la Bălți

Omorul și suicidul din curtea unui bloc din Bălți a zguduit orașul. Gelozia și reglările de conturi au făcut ca doi bărbați să-și piardă viața. Victima de 53 de ani, care ar fi proprietarul centrului comercial UNIC din Bălți, a fost împușcat mortal de un alt bărbat de 44 de ani, și el antreprenor. Cel din urmă și-a pus capăt zilelor la scurt timp de la crimă, chiar în subsoul blocului în care locuia.

 

În timpul acela eu lucram, am auzit doar împușcătura, am auzit de la oameni că amantul era aici, a intrat soțul și i-a prins. 

Potrivit martorilor, familia era una exemplară. Totul s-ar fi întâmplat din cauza geloziei. Bărbatul de 44 de ani s-a întors acasă, unde și-a găsit soția cu bărbatul de 53 de ani. Din furie, acesta a scos o armă de vânătoare și a tras în cei doi. Femeia de 40 de ani s-a ales cu o rană în zona brațului.

Ei mereu veneau aici, lăsau mașina aici, ieșeau cu familia, permanent seara se ridicau încoace. Am auzit împușcături, eu am fugit după câine pentru că el sa speriat, plimbam aici câinele. 

Este o familie tânără, aveau în jur de patruzeci de ani. Era o familie liniștită? Parcă semănau liniștiți.Este un șoc și o întrebare.  Au un băițel de vreo 15- 16 ani. 

În urma măsurilor speciale de investigație, polițiștii au pornit pe urmele făptașului de 44 de ani. La scurt timp, l-au depistat strangulat în subsolul blocului de locuit.

În după amiaza zilei de astăzi, femeia s-ar fi întâlnit cu un bărbat în vârstă de 53 de ani în fața casei. La un  moment dat, soțul femeii, întorcându-se acasă, și-a văzut soția împreună cu victima, fapt ce la determinat să aplice arma de foc asupra ambilor, a declarat ofițerul de presă IP. Bălți Eugenia Molceanov.

Amintim că, tragedia a avut loc în această după-amiază. Alături de corpul neînsuflețit al bărbatului a fost depsitată o armă de foc. Medicii legiști au constatat că victimei i-a fost aplicată și o lovitură cu cuțitul în inimă.

De menționat că ambii bărbați sunt oameni de afaceri. Unul era proprietarul unui centru comercial, iar cel de-al doilea deținea o companie de transport.

1 Comentariu
  1. […] și-a pus capăt zilelor la scurt timp de la crimă, chiar în subsoul blocului în care locuia, transmite Nord […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata