NordNews
Avem ce spune

VIDEO | La 23 de ani, diagnosticat cu cancer la creier. Un tânăr din Bălți cere ajutor

Până nudemult visa la o carieră de succes și la o familie cu mulți copii. Acum zece zile viața lui a luat o altă întorsătură, după ce medicii ia-u dat un verdict dureros – cancer la creier. Este istoria tristă a lui Vladislav Albu din Bălți. Șansa la viață a tânărului de 23 de ani este o operație riscantă și foarte costisitoare.


 

Oftalmologul a spus că la un moment dat se va stinge lumina și gata. Trebuie să întreprindem ceva cât mai urgent. Și chirurgul a spus că se va stinge lumina, în alt sens. …

 Totul a început în luna martie, odată cu primele simtome. Se afla cu iubita sa în Rusia, unde își fac studiile. În luna mai au revenit în Republica Moldova și au început investigațiile. Rezultatele i-au șocat.

Mi-au spus că în Moldova nu fac așa operații, iar dacă o fac este periculos. Mi-au spus în mod repetat că intervenția este foarte periculoasă.  Cel mai mult mă îngrijorează acest lucru”, a spus băiatul.

Cu o maladie teribilă, dar cu o dorință imensă de a trăi, Vladislav a decis că se va opera și va merge mai departe. Medicii din țară nu i-au dat prea multe șanse. În schimb, o clinică din Rusia este gata să-i salveze viața.

Pentru prima operație este nevoie de 904 mii de ruble, iar pentru a doua aproape opt mii de euro”, a adăugat tânărul.

Tânărul speră că oamenii de bună credință îl vor ajuta să-și realizeze visele.

Vreau mereu să învăț, sincer. Este visul meu cel mare. Studiile, să învăț limbi străine, dacă voi avea posibilitate”, a precizat Vladislav Albu.

Părinții lui Vladislav sunt grav bolnavi. Tânărul este sprijinit de bunica și iubita sa.

 Prietenii, cunoscuții, au făcut donații , fiecare cât a putut. Și eu voi dona puțin, dar nu nu putem aduna această sumă. El nu are pe nimeni în afară de mine. Tatăl este bolnav, mama este bolnavă. Eu am 84 de ani, am obosit”, a spus bunica băiatului, Daria Bezușco.

 Este cel mai scump om în viața mea, unul dintre cei mai importanți. Sunte mereu alături de el, îl ajut. Este greu, trebuie să fii puternic, pentru ca lui să-i fie mai ușor…”, a adăugat iubita tânărului, Ecaterina Pușcaș.

Cei care doresc să-l ajute pe Vladislav pot face o donație în conturile afișate pe ecran sau apelați familia la numărul de telefon
068454755.
 
VLADISLAV ALBU
 
Cont personal Rusia , Sberbank, Vladislav Albu – 40820 810 8 38 29 8920072
 
Număr card bancar Sberbank, Vladislav Albu – 4276 3801 6971 3455
 
Număr card bancar Moldindconbank, Svetlana Pușcaș, ruda lui Vladislav- 5574 8402 6882 3782
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"