NordNews
Avem ce spune

VIDEO | La Bălți au fost prezentate mai multe produse, menite să îmbunătățească sănătatea oamenilor

Produsele de collagen, clorofilă și aloe, pot face minuni. Asta susțin experții în alimentație, care au organizat la Bălți, un eveniment dedicat sănătății. Ei spun că produsele prezentate sunt sută la sută ecologice, iar rezultatele – uimitoare.


„Din componența acestor produse de sănătate fac parte doar ingrediente naturale, precum: verdețuri, fructe de pădure, legume, care au fost culese din toată lumea și au un conținut mare de vitamine”, a declarat Victoria Bilan, expert în detoxifiere.

În timp ce mulți oameni nu dau importanță alimentației sănătoase, sunt și dintre cei care au adoptat deja un stil de viață altfel decât erau obișnuiți.

„Deja de trei ani respect un regim alimentar sănătos. Am ajuns la această etapă treptat. Mai întâi am renunțat la consumul de zahăr, apoi la carne și produse lactate”, a spus Margarita Berezova, expert în alimentație vegană.

„Prieteni, fiecare dimineață eu o încep cu un pahar de clorofilă pe stomacul gol. Eu am reușit să înving Covidul, având o febră ușoară timp de trei zile, întrebuințând aceste produse pline de vitamine”, a menționat Mihail Țurcan,  prezentatorul evenimentului.

Organizatorii sunt convinși că odată cu întrebuințarea produselor de colagen, clorofilă, aloe și complexe de vitamine, consumatorii vor face diferența, vor deveni mai energici și mai sănătoși.

„Sunt încântată astăzi să prezint acest eveniment dedicat modului de viață sănătos. Personal practic fastingul de trei ani și sper ca lumea de la Bălți să înțeleagă, să pătrundă în esența modului de viață sănătos”, a spus Elena Sharafulina,  organizatorea evenimentului.

Pe lângă consumul de produse sănătoase, specialiștii recomandă un somn liniștit de 7-9 ore pe noapte, iar ziua, cât mai multă mișcare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"