NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Lecțiile de biologie le-au făcut mai prietenoase cu mediul și mai implicate social

Două tinere din orașul Glodeni au descoperit, datorită lecțiilor de biologie, că pot obține produse de curățare din plante și flori. După ce au participat la competiții școlare, tinerele s-au înscris la programul de dezvoltare a inițiativelor civice, desfășurat de Centrul Media pentru Tineri. Următoarea lor dorință este ca adulții și autoritățile să le recunoască efortul și să le urmeze exemplul.

Acest produs este un exercițiu de activism civic și jurnalism cetățenesc, prin care tinerii învață să se exprime cu privire la problemele sau succesele comunității din care fac parte.

Produs realizat în cadrul unui media tur, organizat de Centrul Media pentru Tineri în proiectul „Dezvoltarea gândirii critice în rândul tinerilor și sporirea gradului de participare la nivel local”, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer, prin intermediul Programului de granturi Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova.

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „Dezvoltarea gândirii critice în rândul tinerilor și sporirea gradului de participare la nivel local” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"