NordNews
Avem ce spune

VIDEO| Liderul de la Kiev a apărut sub forma unei holograme la o conferință din Paris. Ce mesaj a transmis președintele

Președintele Ucrainei, Vladimir Zeleski a fost prezent în mod virtual, prin intermediul unei holograme la o conferință dedicată noilor tehnologii, care are loc la Paris, Franța. În cadrul discursului său, Liderul de la Kiev a abordat teme precum ,,Războiul Stelelor” și al Doilea Război Mondial. 

Președintele Ucrainei a declarat la târgul Viva Tech, în fața miilor de oameni că Ucraina, ca și țară oferă companiilor de tehnologie o șansă unică de a reconstrui țara ca o democrație complet digitală.
Totodată, Zelenski a solicitat ajutor cu referire la condițiile de împrumut-chirie, un aranjament în care ajutorul este oferit fără plată, dar cu înțelegerea că hardware-ul va fi returnat.

Este neobișnuit ca președinții sau șefii de guvern să folosească o hologramă pentru a se adresa oamenilor, dar acesta nu este singurul aspect al „Războiului Stelelor” pe care îl punem în practică”, a declarat șeful statului ucrainean.

În același timp, Zelenski a subliniat și că „vom învinge și imperiul”, comparând astfel forțele ruse cu personajele negative din franciza „Războiul Stelelor”. La eveniment, Ucraina a fost lăudată pentru faptul că folosește tehnologia în timpul războiului cu Rusia, utilizând astfel comunitățile cripto pentru a strânge fonduri și chiar făcând apel cu succes la Elon Musk să furnizeze infrastructura pentru serviciile de internet prin satelit.

sursa video: https://realitatea.md/video-vladimir-zelenski-asa-cum-nu-l-ai-mai-vazut-liderul-de-la-kiev-a-aparut-la-paris-sub-forma-unei-holograme/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"