NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Locuințe gratuite, credite avantajoase și indemnizații de mii de lei. Ce a promis Violeta Ivanov locuitorilor din raionul Râșcani

Susținerea tinerilor este o prioritate pentru candidata la funcția de președinte al Republicii Moldova din partea Partidului Politic „Șor”, Violeta Ivanov. Într-o întâlnire cu alegătorii din raionul Râșcani, politiciana a menționat că în cadrul programului său electoral, tinerii specialiști vor primi locuințe gratuite, iar cei care doresc să acceseze un credit imobiliar vor achita lunar doar 500 de lei timp de 35 de ani. Și tinerele familii vor beneficia de suport din partea statului, dacă la cârma țări va veni Violeta Ivanov.

Iuliana Rusu are 24 de ani și este mama unei fetițe de doi ani și jumătate. Femeia spune că pentru a-și procura o locuință, ea și soțul au accesat un credit ipotecar, pentru care achită lunar 2 mii de lei. Ea cere mai multă susținere din partea statului pentru familiile tinere.

Aș dori ca salariile să fie majorate și indemnizațiile pentru copii tot să fie majorate. Eu când am născut am primit 540 de lei pe lună. Și ce faci cu așa bani? Eu consider că cele mai bune proiecte sunt ale Partidului „ Șor” ele sunt pentru tineret și pentru bătrâni, totul ce este necesar ca să stăm acasă și să nu plecăm peste hotare”, a precizat Iuliana Rusu.

Locuitorii din Râșcani spun că s-au săturat să fie hrăniți cu minciuni și promisiuni deșarte. Ei au nevoie de o strategie care ar permite dezvoltarea economică a țării și programe de susținere a tinerilor, așa cum sunt cele ale Partidului Politic „Șor”.

Cu salariile noastre va fi o suținere pentru noi. Moldovenii câștigă official una,dar cât trebuie să achite ceva, ei nu știu de unde să ia bani. Eu nu știu cum ei se descurcă. Și acest ajutor va fi de bun agur pentru toți”.

Foarte planuri bune și mie îmi place, ce a făcut el concret se vede și aș dori să se facă și la Rîșcani”.

E competentă, vorbește clar despre realizări frumoase și să dea Domnul să realizeze toate punctele”, au menționat locuitorii raionului Râșcani.

Un model de susținere a tinerelor familii a fost realizat cu succes în orașul Orhei.

În primul rând, ne-am gândit cum să asigurăm tinerile familii cu loc de trai, și anume prin proiectul Locuințe Sociale. Tinerile familii primesc apartament pentru care achită doar 500 de lei lunar, în așa mod în timp de 35 de ani să-și răscumpere apartamentele. În afară de aceasta venim cu mai multe proiecte ce țin de capitalul matern care se implementează deja la Orhei și se bucură de deja 3000 de familii tinere de acest suport”, a precizat candidata la funcția de președinte al Republicii Moldova din partea Partidului Politic „Șor”, Violeta Ivanov.

Candidata PP „ Șor” pentru funcția de președinte al Republicii Molodva, Violeta Ivanov este a cincea în buletinul de vot.

Acest material a fost achitat din fondul electoral.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"