NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Locuitorii din Călinești au decis. Vor vota candidatul PAS, Eduard Curtescu (P)

Au rămas mai puțin de două săptămâni până la alegerile locale noi din satul Călinești, raionul Fălești. Sătenii declară că și-au făcut deja alegerea – vor vot un primar integru, dedicat și gospodar, vor vota Eduard Curtescu, candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate. La rândul său, Curtescu i-a asigurat pe alegători că va realiza toate proiectele pe care și le-a propus.


„Domnul Eduard este un om cu bun simț.  Are spirit de inițiativă și poate să facă multe lucruri. Are sprijinul unui partid care e la Guvernare și asta e un mare plus.”

„E un om cuminte, nu s-a auzit niciodată nimic rău despre el. E un om ca toți oamenii, e de treabă. Eu socot că el merită să fie primar.”

„Vreau un primar gospodar, să știe nevoile oamenilor, să ajute la nevoie. Ne gândim că dacă va fi un bărbat la putere se va schimba ceva.”

„Un primar trebuie să fie deștept, să poată înțeleagă oamenii și necesitățile lor, să se străduie se le îndeplinească ca toate promisiunile date înainte de alegeri să fie îndeplinite, pas cu pas.”

Mai mulți consilieri locali și raionali au îndemnat oamenii să iasă la vot. Aceștia cred că doar Eduard Curtescu le poate oferi un viitor prosper acasă.

„Consider că candidatura propusă de Partidul Acțiune și Solidaritate este potrivită pentru a îndeplini cerințele oamenilor din sat. Vin cu îndemnul către cetățeni să alegem un om corect și onest, precum este Eduard Curtescu, un om care vrea să facă pentru binele oamenilor, ca fiecare cetățean, și cel plecat, și cel care trăiește aici în sat să vrea să se întoarcă în satul de baștină”, a declarat Raisa Pascari, consilier PAS, s. Călinești.

„El este un patriot, este, cum spun moldovenii noștri, gospodar. Își iubește țara și satul. Eduar Curtescu are o susținere foarte mare din partea Partidului Acțiune și Solidaritate, atât la nivel local, raional, cât și la nivel republican. El va avea susținerea noastră, ne vom străduit să-l susținem în toate proiectele și să le implementăm cu toții împreună”, a adăugat Gheorghe Pantea, consilier PAS, r. Fălești

Eduard Curtescu este încrezător în victoria sa. Candidatul Partidui Acțiune și Solidaritate este ferm convins că oamenii vor vota pentru un trai decent, infrastructură dezvoltată și drumuri renovate, priorități care se găsesc în programul său electoral.

„Noi avem foarte multe de făcut în acest sat. În primul rând curățenia satului, cu amenajarea gunoieștii care practic a ajuns sub gardurile oamenilor, cu finisarea Casei de Cultură. Avem de reparat drumurile care n-au fost terminate, de construit un teren de joacă și un stadion pentru copii și tineret”, a conchis Eduard Curtescu, candidat PAS la funcția de primar s. Călinești.

La urnele de vot din Călinești sunt așteptați peste 2000 de oameni. Eduard Curtescu va fi cu numărul unu în buletinele de vot.

 

Acest material a fost achitat din fonduri electorale (P)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata