NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Locuitorii din Rezina, despre Maia Sandu: „Poate produce o schimbare pe această palmă de pamânt”

Curajoasă, integră și atentă la nevoile oamenilor. Așa o caracterizează locuitorii din Rezina pe candidata la funcția de președinte al Republicii Moldova din partea Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, care recent a avut o întâlnire cu alegătorii din raion.

„Vrem să ajungem să trăim într-o țară liberă și vrem să trăim într-o țară prosperă, unde fiecare om care muncește, care a muncit, este răsplătit pe potrivă.”

Ion Cernega are 71 de ani. Bărbatul spune că în patru ani de guvernare, Igor Dodon a călcat în picioare toate valorile naționale.

„Ce caută el la Krasnoselsckii, dacă în Transnistria au fost uciși oameni, mulți au murit. Și Dodon pune flori la Bender, nu, el nu este președinte.”, a spus Ion Cernega, pensionar.

Bărbatul a menționat că Dodon și-a bătut joc de pensionari când a majorat pensia în ajun de alegerile prezidențiale, cu doar un 1%.

„Am ieșit la pensie și Dodon ne-au adăugat 1%, adică 20 de lei. Nouă Rusia nu ne trebuie, copiii noștri învață în Europa și noi trebuie să tindem spre Europa, dar el ne târâie spre Rusia.”, a mai adăugat pensionarul.

Oamenii spun că din cauza regimului Dodon cetățenii pleacă pe-un capăt, iar corupția a pătruns în toate domeniile posibile. Ei cred că doar Maia Sandu poate produce o schimbare pe această palmă de pământ.

„Să ne dobândim o libertate, să scăpăm de tâlhari, iaca ce e principalul. Poate s-a strădui să facă ceva, decât golanii noștri.”

„Maia Sandu este o schimbare, o generație nouă, o politiciană care nu a fost implicată în scheme frauduloase. Cea mai mare problemă a nostră este că votăm oameni corupți și votăm mereu anapoda.”

„Vrem o schimbare spre bine, vrem eradicarea corupției, mărirea pensiilor, salariului, ca oamenii să aibă o viață mai bună. Unicul candidat care este capabil să rezolve aceste probleme este Maia Sandu.”

„De curaj, ea este capabilă să facă ceea ce promite, ea nu este coruptă și nici nu o să fie. A dat dovadă de capacități foarte mari în schimbare în funcția de Ministră a Învățământului și poate că lumea o critică pentru închiderea școlilor, dar  e vina e faptul că lumea a plecat, nu sunt copii.”, au declarat cetățenii. 

Maia Sandu a menționat că doar prin susținerea micului busines și atragerea investițiilor din Uniunea Europeană, vom crea acasă condiții bune de trai.

„Să simplificăm regulile de joc pentru micul bussines, să creăm fonduri de investiții, să aducem fonduri de investiții pentru a putea finanța start-up-urile. În al doilea rând, este vorba despre condițiile de viață. În toate localitățile în care am fost oamenii se plâng că nu au acces la servicii elementare, nu au acces la apă la robinet, nu au acces la canalizare, uneori nu este reparată școala, nu este reparată grădinița, pentru asta este nevoie de investiții.”, a spus Maia Sandu, Cndidata PAS la funcția de Președinte al Republicii Molodva.

Turul doi al alegerilor prezidențiale va avea loc pe 15 noiembrie.

Acest material este achitat din fondurile electorale.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"