NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Locuitorii din Risipeni, Fălești vor vota pentru Maia Sandu și în turul doi

Candidata la funcția de președinte al Republicii Moldova, lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu se bucură de cea mai mare încredere în localitatea sa de baștină. Locuitorii din satul Risipeni, raionul Fălești, spun în unison că doar Maia Sandu este demnă de a ocupa fotoliul de președinte al țării.


„Aceste alegeri ne vor hotări soarta și eu cred că anume Maia Sandu este acel om care ne va scoate țara din impas. Coțofoana sau cioara adevărată este Dodon, iar Maia Sandu este acel porumbel care va duce pacea în lume. Ne va face să ducem o viață decentă, să-mi vină copiii acasă, să mă simt fericită că am copiii lângă mine.” 

„Noi sperăm că Maia Sandu va câștiga. Dumnezeu o să ne ajute și vom câștiga. – Cum trebuie să fie viitorul președinte al R. Moldova? – Așa cum e Maia Sandu. Îndrăzneață, școlită, cinstită. N-a furat și nici nu o să fure niciodată, pentru că așa a fost educată de părinți. Ceea ce face Dodon poate să facă doar un om needucat și degradat, care luptă numai pentru bani și putere. Așa ceva nouă nu ne trebuie. Jos Dodon!”

„De patru ani tot sperăm că poate-poate mișcăm carul din loc, dar de fapt, noi nu ne mișcăm nici înainte, nici nu stagnăm, ci din contra, îl dăm înapoi. Acum e ultima șansă ca să scăpăm de toată această grupare de hoți și minciunoși. Îmi este rușine de ce președinte are țara. Eu nu-l mai vreau în fruntea țării. Nu-i mai suport fața nici la televizor, nici pe internet sau ziare. Eu vreau ca să plece,” au spus oamenii.

Oamenii sunt revoltați de minciuna și manipulările lui Igor Dodon, dar și a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova. Aceștia spun că valul de acuzații în adresa Maiei Sandu sunt nefondate și au de fapt, un singur scop – de a deningra imaginea liderei PAS.

„Sunt împotriva minciunilor scoase în țară de Dodon și de socialiști, dar e foarte urât ce fac ei. E o campanie (prezindețială – notă red.) foarte urâtă și murdară. Dacă ar fi măcar ceva corect, câtuși de puțin, dar toate sunt minciuni. Dacă va fi ales tot același președinte, eu socot că nu vor fi schimbări. Va fi cum a fost și până acum, doar promisiuni neîndeplinite.”

„Până acum a fost un haos în țară noatră, noi așteptăm ca politicienii să se întoarcă cu fața la popor, către clasa muncitoare. Dacă nu o să ieșim la vot, ei o să fraudeze buletinele, dacă omul nu va ieși la vot, ei vor folosi buletinele de vot în favoarea lor. De aceea, fiecare trebuie să iasă la vot și să-și dea consimțământul ca cetățean al Republicii Moldova.”

„Avem încredere în cei care își fac treaba și nu fură, sunt oameni cinstiți. Eu cred că ei se știu care au furat și care sunt cinstiți tot se cunosc. Eu nu vreau să îi numesc, dar ei se cunosc tare bine.” 

„Dacă viitorul președinte nu va fi hoț, tâlhar, minciunos poate se va schimba ceva. Poate s-a termina această potlogărie. E dezastru deja. Se laudă că repară drumuri. Europa oferă bani, nu el?!” au adăugat locuitorii din satul Risipeni.

Colegii de partid ai Maiei Sandu consideră că locuitorii Republicii Moldova merită un președinte competent, curajos și devotat.

„Oamenii din Risipeni, ca și toți oamenii din țară sunt extrem de supărați, extrem de dezamăgiți, pentru că de 30 de ani și-au dat votul de încredere în tot felul de politicieni, ca la urmă să fie dezamăgiți. De aceea acum, în ajunul alegerilor prezidențiale, oamenii chiar văd unica speranță în Maia Sandu,” a declarat Doina Gherman, vicepreședintă PAS.

Amintim că, în Risipeni, localitate de baștină a Maiei Sandu, politiciana a obținut 212 voturi din cele 393 de voturi exprimate, adică 54% din sufragii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"